Lasă-ți barba să crească SFATURI PENTRU O BARBĂ PERFECTĂ!

Secretul ca să nu petreci prea mult timp, este întreținerea cu re-gu-la-ri-ta-te! Dacă nu îi acorzi atenţie, barba poate căpăta rapid un aspect neglijat.

Prin urmare, din 2 în 2 zile, aranjeaz-o frumos în fața oglinzii. Fă acest lucru cu ajutorul unui aparat de tuns barba și al unui pieptene: piaptăn-o delicat, cu calm, și tunde-o stilat... În doar 5 minute va fi gata!

Întreținerea în mod regulat va face toată diferența. Iar pentru mai mult confort, nu ezita să-ți hidratezi pielea - și barba - aplicând zilnic o cremă.

Ești sigur că dispui de aparatul de tuns potrivit?

Ghid pentru a deveni expert în tunsul bărbii

Pregătește-te!

Înainte de a începe, asigură-te că ai la îndemână tot echipamentul necesar: aparatul de tuns - încărcat pentru cel puțin 8 ore, până la 12 ore înainte de prima utilizare - accesoriile acestuia, foarfece, pieptene, un prosop de baie și o oglindă. Ai totul pregătit? Înainte de a începe tunsul, citește instrucțiunile de folosire a aparatului și urmează aceste sfaturi.

Alegerea pieptenelui aparatului

Pieptenele, accesoriul care se ataşează lamei aparatului de tuns, permite stabilirea lungimii la care va fi tunsă barba. Dar pe care să o alegi? Dacă ești începător nu îţi asuma niciun risc şi începe cu lungimea cea mai mare.

După o primă trecere a aparatului prin păr, poți încerca un alt pieptene și încet-încet poți descoperi care este lungimea pe care o preferi. Există aparate de tuns cu piepteni ajustabili. Avantajul acestora este ajustarea lungimii de tăiere a bărbii prin apăsarea unui singur buton, fără să fie nevoie să schimbi accesoriile.

În funcție de model, lungimile de tăiere variază de la 3 mm la 45 mm pentru aparatele de tuns părul și de la 0,5 mm la 25 mm pentru aparatele de tuns barba.

 • grow-a-beard-1_RO.jpg
 • grow-a-beard-2_RO.jpg
 • growbeard_icon1.png

  Setări

  1

 • growbeard_icon2.png

  Setări

  2

 • growbeard_icon3.png

  Setări

  3

 • growbeard_icon4.png

  Setări

  4

 • growbeard_icon5.png

  Setări

  5

 • growbeard_icon6.png

  Setări

  6

 • growbeard_icon7.png

  Setări

  7

În funcţie de model, există aparate de tuns pe care le poți folosi sub duș. Principiile de utilizare sunt aceleași: precizie, calm și atenţie!

Utilizează aparatul tău de tuns, ghidându-l în sensul opus creșterii părului. Alege pieptenele care se apropie cel mai mult de lungimea dorită, și fă un test într-o zonă mai puțin vizibilă. Apoi ajustează în timpul tunderii schimbând pieptenii, dacă este necesar.

Defineşte aspectul bărbii tale, aranjând părul din jurul urechilor și de la perciuni cu ajutorul unei foarfece fine. Setează pieptenele la 3 mm pentru a obține faimoasa „barbă de 3 zile”. Dacă vrei să îndepărtezi complet părul de pe orice altă zonă a corpului, folosește aparatul fără pieptene, pentru a tăia părul cât mai aproape de piele. Majoritatea aparatelor de tuns rezistente la apă pot fi utilizate și pe corp.

Aparatele de tuns barba sunt foarte uşor de întreţinut

Pentru modelele cu acumulatori, nu uita să alternezi ciclurile de încărcare cu cele de descărcare. După fiecare utilizare, curăţă cu atenţie capul de tăiere cu ajutorul periuţei incluse în pachet, pentru a preveni acumularea firelor de păr şi diminuarea eficienţei aparatului. După fiecare utilizare, unge lama cu uleiul furnizat.

Barba este bună pentru sănătate

Potrivit unui studiu realizat de publicația Radiation Protection Dosymetry, barba blochează 90% - 95% din razele UV.

Cine s-ar fi gândit că barba ar putea să protejeze fața împotriva arsurilor solare și a îmbătrânirii pielii? Dar asta nu e tot: firele de păr formează de asemenea o barieră împotriva răcelilor și a microbilor…

Și în plus, îți ține de cald în timpul iernii... Nu mai ai nevoie de eșarfă!

Barba este în primul rând o alegere legată de look și de stil, dar uităm adesea că aceasta protejează şi împotriva diverșilor factori de agresiuni externe.

Aceste produseTE-AR PUTEA INTERESA