Secretul unei TUNSORI REUȘITE

Ar fi păcat să fii nevoit să te oprești în mijlocul sesiunii de tuns din cauza unui acumulator descărcat, așa că verifică dacă totul este pregătit înainte de a începe.

Iată un rezumat util a verificărilor pe care trebuie să le faci înainte de a începe:

1. Verifică starea acumulatorului şi reîncarcă-l dacă este necesar.

2. Înainte de a începe, spală-ți părul și usucă-l în direcția tunsorii finale dorite.

3. Protejează-ți hainele. Pune-ți un prosop pe umeri, exact ca la coafor.

4. Așează-te în fața oglinzii dacă te tunzi singur, opţiune rezervată doar celor care au deja suficientă experiență. Dacă te tunde altcineva, așează-te confortabil pe un scaun: persoana respectivă trebuie să-ți poată vedea creștetul capului și toate proeminențele și adânciturile localizate de multe ori spre ceafă.

Relaxează-te, totul va fi bine!

Tunsoare realizată pas cu pas

Secretul unei tunsori reușite este poziționarea corectă a aparatului de tuns, perpendicular pe suprafaţa care urmează să fie tunsă, cu dinții pieptenelui orientați ușor în sus, iar tăierea trebuie realizată în sensul opus direcției de creștere a firelor de păr. Pentru o tunsoare clasică se folosesc de obicei 2 piepteni de dimensiuni diferite.

Începe cu pieptenele mai mare și continuă cu cel mai mic spre ceafă și pe laterale, de exemplu. Pe parcursul sesiunii de tuns, aparatul de tuns trebuie să fie tot timpul în mișcare.

Oprește-te din când în când pentru a pieptăna părul și a vedea rezultatul obţinut. Uniformizează dacă este necesar.

Este posibil ca fire mici de păr să se adune și să încetinească funcționarea aparatului de tuns părul. Oprește-l și înlătură firele de păr mai mari cu ajutorul periei.

La final, folosește foarfecele pentru a uniformiza părul din jurul urechilor, de la ceafă sau perciunii. Nu uita să înlături părul din zonele unde este „anormal” să ai păr, precum părul mic de pe gât, folosind pieptenele cu dimensiunea cea mai mică...

Perfecționiștii își pot tunde și părul din nas și din urechi folosind aparatul de tuns multifuncțional.
Rezultat impecabil garantat!

Cazurile speciale: pentru părul lung, folosește doar pieptenele cu dimensiuni mai mari al mașinii tale de tuns și ajută-te de un pieptene în timpul trecerii aparatului de tuns prin păr.
Pentru tunsoarea zero nu ai nevoie de pieptenele mașinii de tuns!

Aparatele de tuns barba sunt foarte uşor de întreţinut. Pentru modelele cu acumulatori, nu uita să alternezi ciclurile de încărcare cu cele de descărcare. După fiecare utilizare, curăţă cu atenţie capul de tăiere cu ajutorul periuţei incluse în pachet, pentru a preveni acumularea firelor de păr şi diminuarea eficienţei aparatului. După fiecare utilizare, unge lama cu uleiul furnizat.