ROWENTA INSTANT SOFT COMPACT EP9604

INSTANT SOFT COMPACT EP9604

REZULTATE VIZIBILE* DE LA PRIMA ȘEDINȚĂ ȘI PENTRU TIMP ÎNDELUNGAT

Instant Soft Compact este un aparat pentru îndepăratrea semi-definitivă a părului, bazat pe o tehnologie eficientă și sigură numită IPL (lumină intens pulsată).

Rola de distanțare împreună cu tehnologia IPL oferă rezultate vizibile, de durată, chiar de la prima utilizare, fără a omite o zonă sau a o trata de doua ori.

Epilatorul dispune de 5 lămpi înlocuibile, ce se pot schimba între ele, pentru diferite nivele de intensitate adaptate mai multor tipuri de piele. Produsul este ideal pentru a fi folosit de mai multe persoane, pe o perioada lunga de timp.

Pentru siguranţa pielii, include un filtru UV și un detector de contact cu pielea, care blochează impulsul luminos atunci când aparatul nu este în contact cu aceasta și un detector de piele de culoare inteligent, care blochează impulsul de lumină atunci când pielea este prea închisă la culoare.

Rezultatul: epilare precisă şi eficientă pentru o piele mai fină.

* Testare externă mai 2015 pe 30 de utilizatori

Referință : EP9604F0

BeneficiiProdus

INOVAŢIE PENTRU EPILARE SIGURĂ, EFICIENTĂ ȘI DE LUNGĂ DURATĂ

Instant Soft Compact este soluţia inteligentă pentru îndepărtarea semi-definitivă a părului în condiții de siguranță folosind fascicule concentrate de lumină.

Tehnologia exclusivă Pro Precision cu rolă de distanțare oferă certitudinea că nicio zonă nu este omisă și previne tratarea aceleiași zone de două ori, reducând considerabil riscul de ardere.

Pentru siguranţa pielii, include un detector de contact cu pielea, care blochează pulsul luminos atunci când aparatul nu este în contact cu pielea, și un detector de piele de culoare inteligent, care blochează pulsul lumină atunci când pielea este prea închisă la culoare.

Cu 5 setări diferite, adaptate în funcţie de nuanţa pielii, 4 lămpi cu 75.000* de flash-uri fiecare şi dimensiunea compactă, Instant Soft Compact este simbolul tehnologiei inovatoare.

Rezultatul: epilare precisă şi eficientă pentru o piele mai fină.

*în funcție de utilizare

* Testare externă mai 2015 pe 30 de utilizatori

Caracteristici tehnice/Comparare

Lămpi de înaltă performanţă 4*75K  
Mărimea ferestrei 3CM2  
Intensitatea luminii 5J/cm²  
Compatibilitatea fototipului I-IV  
Nivel de intensitate 1-5  
Detector pentru culoarea pielii    
Senzor de contact cu pielea    
Filtru UV încorporat    
Lampă înlocuibilă    
Setare impuls automat continuu    
Mod impuls punctual    
Durata ședințelor 3,5,8,20 min  
Voltaj 100-240  V