ROWENTA X-trem Power Cyclonic RO6235

X-trem Power Cyclonic RO6235

PERFORMANŢĂ EXTREMĂ DE CURĂȚARE, CE DUREAZĂ DE 3 ORI MAI MULT*

Aspiratorul fără sac X-Trem Power îmbină perfect tehnologia ciclonică avansată cu performanţa înaltă a puterii de aspirare. Sistemul dublu de filtrare, inovator, împreună cu capul de aspirare cu eficienţă înaltă oferă rezultate optime de curățare pentru toate tipurile de suprafeţe.

Referință : RO6235EA

ASPIRATOR FĂRĂ SAC: REZULTATE OPTIME ȘI PERFORMANȚĂ PE DURATĂ ÎNDELUNGATĂ

Asigurând rezultate uimitoare de aspirare şi filtrare excepţională, aspiratorul X-Trem Power îmbină tehnologia ciclonică avansată cu puterea mare de aspirare într-un singur aparat.

Tehnologia ciclonică avansată și sistemul dublu de filtrare – o spumă ultra-performantă și un filtru lavabil foarte eficient – permit separarea optimă a aerului de praf, pentru rezultate eficiente, de calitate înaltă și care durează de 3 ori mai mult.

* Capul de aspirare puternic şi eficient înlătură cu uşurinţă murdăria, asigurând cele mai bune rezultate de aspirare pe suprafeţele dure.

Performanței i se alătură confortul și ușurința utilizării: îndepărtarea și de golirea recipientului fără efort, mâner ergonomic pentru transportare ușoară și recipient cu capacitate mare de 2,5 L pentru autonomie mare și golire mai puţin frecventă.

*Comparativ cu RO53 / MO53 - Cantitatea de praf aspirată, înainte de întreținerea filtrelor, menţinând în acelaşi timp un nivel superior de performanță pentru toate tipurile de suprafeţe.

*Comparativ cu RO53 / MO53 - Cantitatea de praf aspirată, înainte de întreținerea filtrelor, menţinând în acelaşi timp un nivel superior de performanță pentru toate tipurile de suprafeţe

*Comparativ cu RO53 / MO53 - Cantitatea de praf aspirată, înainte de întreținerea filtrelor, menţinând în acelaşi timp un nivel superior de performanță pentru toate tipurile de suprafeţe.

*Compared with a previous range of 2100W vacuum cleaners by Rowenta.

*Comparativ cu gama anterioară de aspiratoare Rowenta de 2100 W.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip de tehnologie Mono-ciclonică, fără sac  
Clasa de eficiență energetică (de la A+++ la D) A  
Re-emisia de praf (de la A la E) D  
Puterea de absorbție pe covoare (de la A la F) D  
Puterea de absorbție pe suprafețe dure (de la A la E) A  
Nivel (niveluri) de filtrare 2  
Mâner Mâner Ergo Comfort cu perie Easy Brush încorporată  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Sistem de staționare 2  
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor  
Culoare Negru/turcoaz  

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Întrebări frecvente

- Dacă aspiratorul Dvs. este prevăzut cu sac de hârtie sau sac Wonderbag:
• Nu, când sacul s-a umplut, acesta trebuie aruncat deoarece porii sacului sunt blocaţi, ceea ce poate reduce eficienţa de aspirare şi dăuna motorului.

- Dacă aspiratorul Dvs. este prevăzut cu sac textil:
• Da, se poate spăla.
• Scoateţi sacul din compartimentul său.
• Deschideţi sacul folosind fermoarul, apoi goliţi-l.
• Spălaţi sacul în apă curată.
• Lăsaţi-l să se usuce pentru cel puţin 24 de ore (puneţi-l înapoi numai când este complet uscat).
• Asiguraţi-vă că fermoarul este închis complet înainte de a-l pune înapoi în compartiment.
Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
• Aspiratorul Dvs. este prevăzut cu un microfiltru; înlocuiţi-l după fiecare 6 schimbări ale sacului.
• Aspiratorul Dvs. este prevăzut cu o casetă filtru HEPA, înlocuiţi-o o dată la 6 luni (în funcţie de cât de des folosiţi aparatul).

IMPORTANT: Înlocuiţi sistemul de filtrare o dată pe an.
Ar trebui să schimbaţi sacul de praf al aspiratorului atunci când aspiratorul îşi pierde puterea de aspirare, produce un zgomot neobişnuit sau începe să şuiere.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul;
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model);
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l;
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.