ROWENTA FOR ELITE Easyliss SF1512

Easyliss SF1512

ÎNDREPTARE PERFECTĂ ŞI COAFARE UŞOARĂ

Datorită temperaturii înalte, placa de îndreptat părul Easyliss asigură rezultate rapide şi perfecte şi eficienţă dintr-o singură mişcare. Cu temperatura de îndreptare de 200°C, căldura rămâne stabilă și constantă de-a lungul întregii șuviţe de păr. Învelişul ceramic lasă părul neted şi lucios.

Referință : SF1512F0

  PLACĂ DE ÎNDREPTAT PĂRUL EASYLISS: PĂR STRĂLUCITOR, PERFECT ÎNDREPTAT    

Oferind rezultate rapide și eficiente prin temperatura ridicată de până la 200°C, placa de îndreptat părul Easyliss este instrumentul perfect de styling pentru a-ţi îndrepta și coafa părul rapid şi fără efort.

Easyliss te ajută să obţii de fiecare dată coafura dorită, de la păr perfect îndreptat, vârfuri întoarse şi chiar bucle strânse sau lejere.

Părul îşi păstrează fineţea şi strălucirea datorită învelişului ceramic ce asigură o alunecare uşoară şi protejează firul de păr.

Sistemul flotant al plăcilor asigură o presiune uniformă, puternică asupra şuviţei de păr, completând astfel acţiunea de îndreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singură mişcare.

Plăcile lungi şi subţiri cu margini rotunjite asigură rezultate rapide şi opţiuni nelimitate de coafare.

Dispune de un sistem de blocare a plăcilor pentru depozitare uşoară, în condiții de siguranță și de un cablu rotativ 360° pentru un confort sporit în utilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Ceramic Tourmaline  
Funcții Îndreptare perfectă şi bucle  
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/roz  
Garanție 2 ani  
Altele Comutator oprit-pornit (200°C)  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.