ROWENTA PREMIUM CARE BRUSH & STRAIGHT SF7510F0

PREMIUM CARE BRUSH & STRAIGHT SF7510F0

ÎNDREPTARE PERFECTĂ ŞI GRIJĂ DEOSEBITĂ PENTRU PĂR

Placa de păr Rowenta Premium Care Brush & Straight îndreaptă perfect la 170°C, pentru un păr protejat, sănătos şi plin de viaţă! Peria integrată cu peri naturali menţine volumului părului, pentru o coafură suplă şi flexibilă. Învelișul exclusiv Cahmere Keratin din keratină împreună cu generatorul de ioni îi redau strălucirea părului, iar ecranul LCD oferă control precis al temperaturii, adaptabile în funcţie de tipul de păr şi de rezultatele dorite (de la 130 până la 200°C).

Referință : SF7510F0

ÎNDREPTARE PERFECTĂ ŞI UN PĂR STRĂLUCITOR ŞI PLIN DE VIAŢĂ!

Coafura perfectă nu a fost niciodată mai ușor de obținut!

Cu Rowenta Premium Care Brush & Straight te bucuri de un look natural şi un păr sănătos şi strălucitor. Peria integrată din păr natural îndreaptă perfect, menţinând volumului părului, pentru o coafură suplă, flexibilă și plină de vitalitate!

Temperatura optimă de 170°C păstrează intactă rezistenţa părului, pentru o coafură superbă şi un păr sănătos de la rădăcină până la vârfuri.

Combinaţia dintre generatorul de ioni şi învelişul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan protejează părul, lăsându-l fin, strălucitor şi uşor de coafat.

Ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii între 130°C şi 200°C în funcţie de tipul de păr şi de coafura dorită.

Plăcile mobile asigură o presiune uniformă, puternică asupra şuviţei de păr, indiferent de grosimea acesteia, completând astfel acţiunea de îndreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singură mişcare.

Premium Care Brush & Straight de la Rowenta oferă rezultate eficiente și coafuri pline de viață!

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Cashmere Keratin  
Funcții Îndreptare  
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130/140/150/160/170/180/190/200  °C
Funcţia Respect - setarea temperaturii la 170 °C    
Generator de ioni    
Afișaj LCD  
Timp de încălzire 15  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Oprire automată DA  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Alb/roz prăfuit  
Altele Peria integrată cu peri naturali  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.