ROWENTA Silence AC Respect CV7671

Silence AC Respect CV7671

CEL MAI SILENŢIOS USCĂTOR DE PĂR DIN EUROPA CU UN GRAD ÎNALT DE EFICIENŢĂ GARANTAT: DE 5 ORI MAI SILENŢIOS*

SILENŢIOZITATE DEOSEBITĂ ŞI GRIJĂ PENTRU PĂR SILENŢIOZITATE DEOSEBITĂ ŞI GRIJĂ PENTRU PĂR. Uscătorul de păr Silence AC Respect oferă o experienţă de uscare de 5 ori mai silenţioasă* şi ultra eficientă datorită motorului AC pentru performanţă durabilă. Protejează părul, reducând deshidratarea cu până la 25%** şi lăsându-l mai neted şi mai strălucitor.

Referință : CV7671D0

BeneficiiProdus

USCĂTOR DE PĂR: REZULTATE EXCEPŢIONALE ŞI SILENŢIOZITATE

Uscătorul de păr Silence AC Respect asigură uscare la un nivel de confort şi protecţie fără egal.

Prin designul unic şi tehnologia Power Silence, procesul de uscare este de 5 ori mai silenţios*: Elicea specială „noise trap” este special concepută pentru atenuarea vibraţiilor, Orificiul conic de intrare a aerului ghidează aerul spre elice, Deschiderile laterale reduc zgomotul uscătorului.

Părul este mai strălucitor şi cu până la 25% mai puţin deshidratat** datorită funcţiei Respect şi emisiei ionilor negativi care reduc electricitatea statică şi netezesc firele de păr.

Protecţie desăvârşită şi stilizare perfectă la un nivel incredibil de silenţiozitate.

* În comparaţie cu media celor mai vândute 10 uscătoare de păr cu motor AC din Europa - studiu independent, 2012.

** Testat pe acelaşi produs faţă de uscarea la poziţia maximă.

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 2300  W
Viteza de uscare 5,13  g/min
Trepte de viteză 2  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Turbo    
Înveliş grilaj Ceramic  
Concentrator 1  
Difuzor    
Tip de difuzor Standard  
Dimensiuni duze 9  mm
Funcţie Respect    
Generator de ioni    
Sistem silenţios 75  dB(A)
Grilaj detașabil    
Tip motor AC  
Inel de agăţare    
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Negru/roz  

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.