Datorită situației actuale provocate de pandemia cu Covid-19, recomandăm trimiterea produselor defecte în garanție exclusiv prin curier.
Contactează-ne la 021.316.87.84 sau contact-ro@rowenta.com pentru detalii.

Produsul tău poate fi reparat de Rowenta, în cursul şi ulterior perioadei de garanţie.
Pentru a vedea condiţiile de garanţie pentru produsul tău, selectează una dintre următoarele game de produse:

Garanție

  • Perioada de garanție în Romania pentru întreaga gamă de produse Rowenta este de 2 ani.
  • Garanția Rowenta de 2 ani acoperă numai uz casnic și privat. Pentru toate celelalte utilizari, garanția comercială este limitată la 1 an.

Pentru a vedea condițiile de garanție pentru produsul tău, selectează una dintre gamele de produse de mai jos.

 

Cum îmi pot repara produsul electric când este în garanție?

  • Produsul tău a fost achiziționat de la un partener al brandului nostru: du produsul la unul dintre centrele noastre (îl poți alege pe cel mai apropiat de casa ta) făcând clic aici, pentru a beneficia de angajamentul nostru față de reparabilitate.
  • Sau du produsul la punctul de vânzare de unde l-ai cumpărat (sau contactează partenerul respectiv dacă l-ai cumpărat online).

 

Cum îmi pot repara produsul electric când nu mai este în garanție?

  • Prelungește durata de viață a produsului tău comandând online pachetul de reparații la un preț fix, fără surprize.
  • Repară-ți singur produsul electric achiziționând piesele și accesoriile din Magazinul online și consultând întrebările frecvente.
  • Sau du produsul la unul dintre centrele noastre autorizate. Pe cel mai apropiat îl găsești făcând clic aici.

Garanție pentru aparate electrocasnice de mici dimensiuni

Nu ai găsit informaţiile solicitate?

Nu ai găsit informaţiile solicitate?

Garanție pentru accesorii, piese de schimb şi ustensile de bucătărie

Nu ai găsit informaţiile solicitate?

Nu ai găsit informaţiile solicitate?

Nu ai găsit informaţiile solicitate?

Ce este o garanție internatională?

Este o garanție care îți permite să beneficiezi de toate avantajele sale, indiferent de țara de achiziție a produsului și de reședință, în toate țările enumerate în fișierul descărcabil de mai sus.
 
Cu toate acestea, perioadele de garanție a produselor pot varia de la o țară la alta. În acest caz, țara de achiziție este cea care trebuie luată în considerare pentru a cunoaște durata garanției.

 

Pachete de reparatii all-inclusive

Produsul tău Rowenta a încetat să funcționeze? Știai că în Romania, acum îl poți repara la un preț foarte accesibil?
 
Mai puțin costisitoare decât cumpărarea unui produs nou, pachetele de reparații îți permit să-ți repari produsul la un pret cunoscut dinainte, indiferent de avarie. Diagnosticul se face gratuit, iar prețul include piesele și manopera: plătești în avans și nu ai costuri suplimentare!
 
Unele pachete includ chiar și expedierea și returnarea produsului prin curier la un centru de reparații, dacă nu poți găsi un centru autorizat în apropierea ta.
 
În cele din urmă, reparația îți dă dreptul la o garanție de reparații de șase luni de la data ridicării produsului reparat (în condițiile garanției internaționale).
 

 

Gasește pachetul meu de reparații

Magazinul nostru de piese și accesorii
Poți comanda piese de schimb, descarcă instrucțiuni de asamblare sau viziona videoclipuri tutoriale.
Aceasta este cea mai ieftină soluție, dar necesită ceva dezasamblare și reasamblare. În acest caz, nu este garantată o reparație optimă.
 

 

Accesează magazinul de accesorii

Care este angajamentul de 15 ani de reparații echitabile?
 
Costul pieselor la un preț corect și disponibilitatea unei rețele de centre de reparație autorizate fac parte din angajamentul nostru de Reparabilitate de 15 ani.
Exemplu: Capacul aparatului tău Rowenta nu se mai închide și aparatul tău nu mai este acoperit de garanție? Nu este nevoie să cumperi din nou întregul aparat! Poți comanda capacul în magazinul nostru de accesorii. Astfel te poți bucura de produsul tău mai mult timp, iar natura îți va mulțumi!
 
Costul pieselor reparate, precum și disponibilitatea unei rețele de centre de reparații autorizate pentru a efectua reparații, fac, de asemenea, parte din angajamentul nostru pentru reparabilitatea produselor noastre timp de 15 ani la un preț corect.