ROWENTA VOLUM'24 PREMIUM CARE CF6460F0

VOLUM'24 PREMIUM CARE CF6460F0

VOLUM FERMECĂTOR, DE LA RĂDĂCINĂ LA VÂRFURI, CE DUREAZĂ ÎNTREAGA ZI*

Cu ajutorul rolei ceramice încălzite, aparatul de stilizat Volum'24 Premium Care oferă părului un volum uimitor de la rădăcină până la vârfuri, care rezistă pe tot parcursul zilei*. Temperatura optimă de 170°C protejează părul, menţinând intactă rezistenţa acestuia la rupere, iar învelişul Cashmere Keratin, combinat cu generatorul de ioni îi oferă o strălucire deosebită.

Referință : CF6460F0

VOLUM FERMECĂTOR, CE DUREAZĂ ÎNTREAGA ZI!

Având rezultate uimitoare, care rezistă întreaga zi*, aparatul de stilizat Volum'24 Premium Care este instrumentul de styling esenţial pentru volum de la rădăcină până la vârfuri.

Rola ceramică încălzită oferă părului volum perfect la temperatura optimă de 170°C, protejând părul şi menţinându-i intactă rezistenţa la rupere. Astfel, părul capătă volum în timp record şi durează toată ziua fără a fi nevoie să foloseşti produse cosmetice de stilizat.

Combinaţia dintre generatorul de ioni şi învelişul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan oferă părului strălucire, îl lasă mătăsos şi uşor de coafat.

Cablul de alimentare cu sistem rotativ la 360° asigură libertate de mişcare şi confort sporit în timpul utilizării, iar datorită încălzirii rapide în doar 60 de secunde, aparatul este întotdeauna gata de utilizare şi la îndemână.

Volum'24 Premium Care oferă părului un boost de volum, pentru coafuri impresionante care rezistă pe tot parcursul zilei.

* Test realizat pe un eşantion de 50 de persoane - Franţa/noiembrie 2012.

* Test realizat pe un eşantion de 50 de persoane - Franţa/noiembrie 2012

* Test realizat pe un eşantion de 50 de persoane – Franţa/noiembrie 2012

Caracteristici tehnice/Comparare

Setări temperatură 170  °C
Înveliş Cashmere Keratin  
Funcții Încălzire și volum  
Funcţie Respect    
Generator de ioni    
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60  s
Oprire automată DA  
Inel de agăţare    
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Roz/alb  

Întrebări frecvente

Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce aţi ales setarea dorită, va trebui să aşteptaţi 10 minute ca aparatul să ajungă la temperatura potrivită.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.