ROWENTA Respectissim Liss & Curl SF7640

Respectissim Liss & Curl SF7640

ÎNDREPTARE PERFECTĂ SAU BUCLE FERMECĂTOARE, ŞI UN PĂR PROTEJAT DE LA RĂDĂCINĂ PÂNĂ LA VÂRFURI!*

Placa de păr Respectissim Liss & Curl asigură îndreptare perfectă dintr-o singură mişcare fără a deteriora firul de păr și un control digital al temperaturii de înaltă precizie, datorită ecranului LCD, pentru o protecție maximă. * Test efectuat pe rezistența la rupere a părului caucazian non-sensibil - laborator independent - Franța / august 2012.

Referință : SF7640D0

PLACA DE ÎNDREPTAT PĂRUL RESPECTISSIM & CURL: STILURI INFINITE ŞI ÎNDREPTARE PERFECTĂ FĂRĂ A DETERIORA FIRUL DE PĂR*

Placa de îndreptat părul Respectissim Liss & Curl duce metodele de coafare la un alt nivel, oferindu-ţi de fiecare dată rezultate excepţionale pentru a te bucura de stiluri infinite şi un păr sănătos de la rădăcină până la vârfuri.

Datorită sistemului exclusiv Straight Optimizer, părul este îndreptat perfect la temperatura de 170°C, fără a fii deteriorat.

Plăcile mobile asigură o presiune uniformă, puternică asupra şuviţei de păr, iar banda din silicon întinde uşor şuviţele de păr, completând astfel acţiunea de îndreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singură mişcare.

Sistem Pro Curling: datorită designului unic inspirat de la produsele din saloanele de înfrumusețare şi tehnicii profesionale, Respectissim Liss & Curl este aparatul ideal pentru a realiza cu uşurinţă bucle frumoase şi voluminoase, de la rădăcină până la vârfuri.

Ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii între 130*C şi 230*C în funcţie de tipul de păr şi de coafura dorită.

Părul îşi păstrează fineţea şi strălucirea datorită generatorului de ioni ce reduce electricitatea statică şi învelişului ceramic ce asigură o alunecare uşoară şi protejează firul de păr.

* Test efectuat pe rezistența la rupere a părului caucazian non-sensibil - laborator independent - Franța / August 2012.

* Test efectuat pe rezistenţa la rupere a părului caucazian non-sensibil - laborator independent - Franţa/august 2012.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Ultra Shine Nano Ceramic  
Funcții Îndreptare perfectă şi bucle  
Sistem de ondulare    
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130/150/170/175/200  °C
Funcţia Respect - setarea temperaturii la 170 °C    
Generator de ioni    
Afișaj LCD  
Timp de încălzire 30  s
Siguranţă Sistem de blocare  
Oprire automată DA  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Alb/roz  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.