ROWENTA x KARL LAGERFELD Aparat de tuns Rowenta x Karl Lagerfeld Cut & Style TN182LF0

Aparat de tuns Rowenta x Karl Lagerfeld Cut & Style TN182LF0
Tunde si stilizeaza cu usurinta

Aparatul de tuns Rowenta x Karl Lagerfeld Cut & Style dispune de o lama in forma de T special conceputa pentru a-ti stiliza cu precizie tunsoare, exact asa cum iti place, in confortul locuintei tale. Vine la pachet cu un set de 3 piepteni, ideali pentru o varietate de tunsori.  Pentru un plus de confort aparatul poate fi utilizat fara fir si are un design compact pentru o manevrare usoara. Autonomia de pana la 90 minute si indicatorul LED pentru starea bateriei ofera sesiuni de tuns fara griji. Lamele aparatului au fost concepute pentru a rezista 15 ani.*

Referință : TN182LF0

Aparatul de tuns Rowenta x Karl Lagerfeld Cut & Style: Ideal pentru o tunsoare perfecta

Obtine tunsoarea perfecta in confortul locuintei tale datorita performantei superioare de taiere a aparatului de tuns Rowenta x Karl Lagerfeld Cut & Style.

Confectionate pentru o utilizare indelungata, lamele special concepute in forma de T au un invelis din titan si garanteaza taierea precisa, dintr-o singura miscare.

Setul de 3 piepteni este ideal pentru o varietate de tunsori, aparatul avand un design compact si poate fi utilizat fara fir, beneficiind de o autonomie de pana la 90 minute.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Înveliş lame Titan  
Turația motorului (rpm) 6500  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.4  mm
Setări de precizie 1  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
1 mm  
Zone compatibile Păr şi barbă  
4  
0,4-1, 3, 5 mm  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiere a părului    
Dimensiunea lamei de tăiere a părului 36  mm
Tip de pieptene Fix  
Număr piepteni 3  
Setări pentru lungimea de tăiere a părului 0,4-1, 3, 5  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 4  
Tip de pieptene pentru barbă Fix  
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii 0,4-1, 3, 5  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 4  
3  
Greutate a unei baterii 19,5  g
Tip utilizator Bărbați  
Autonomie 90 minute  min
Timp de reîncărcare 90 minute  h
Utilizare Fără fir  
Tip baterie Litiu ion  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Negru & rosu  
Voltage 100-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1  m
   
   
   
Funcţie Wet & Dry    
Cablu detașabil    

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.