ROWENTA Aparat de tuns barba Stylis TN2809F0

Aparat de tuns barba Stylis TN2809F0
Aparat de tuns barba pentru o barbă perfect stilizată în fiecare zi
Aparatul de tuns barba Rowenta Stylis îți va stilizare barba perfect datorită lamelor ascuțite din inox ce beneficiază de Tehnologia de Autoascuțire și a diverselor setări de precizie pentru o barbă perfect tunsă în fiecare zi. Bateria oferă o autonomie de până la 90 de minute astfel că aparatul poate fi utilizat oriunde și oricând.

Referință : TN2809F0

Rowenta Stylis: Aparatul de tuns barba reîncărcabil pentru eficiență de lungă durată

Aparatul de tuns barba Rowenta Stylis este aparatul ideal pentru a-ți îngriji barba în fiecare zi.

Acesta este echipat cu lame ascuțite confecționate din inox, astfel că tăierea este întotdeauna precisă și eficientă, în timp ce lungimea de tăiere ajustabilă de la 0.5 mm la 10 mm, cu setare de precizie de 1 mm, asigură rezultate perfecte.

Bateria oferă o autonomie de până la 90 de minute, reîncărcabilă prin intermediul cablului USB, astfel că aparatul este întotdeauna gata de utilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Tip de motor Motor DC  
PRECIZIE
Setări de precizie 1  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
1 mm  
Zone compatibile Barbă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 32  mm
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări de precizie pieptene pentru barbă 1  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii De la 0.5 la 10 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 11  
1  
3 day beard  
90 min  
Standard (NiMH)  
Tip utilizator Bărbați  
Autonomie 90 de minute  
Utilizare Fără fir sau conectat la priză  
Tip baterie NiMh  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Cap de tăiere lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Gri  
Voltage 100-240  V
Altele Sistem de blocare al pieptenului  
   
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Negru  
Cablu detașabil    

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.