ROWENTA Aparat de tuns barba Virtuo Style TN3800F4

Aparat de tuns barba Virtuo Style TN3800F4
Aparat de tuns barba cu precizie maxima pentru stilizare perfecta a barbii

Cu aparatul de tuns barba Rowenta Virtuo Style te bucuri de performante de lunga durata si o taiere perfecta dintr-o singura miscare, chiar si pentru firele de par dese. Perfect adaptata pentru orice tip de barba si lungime, obtine stilul mult dorit cu usurinta datorita rotitei de ajustare a celor 39 de lungimi de taiere. Autonomia sa excelenta de pana la 2 luni fara incarcare* si indicatorul LED pentru monitorizarea autonomiei ofera o utilizare neintrerupta si fara griji oriunde te-ai afla.

*pentru sesiuni de tuns de 5 minute, de 3 ori pe saptamana

Referință : TN3800F4

BeneficiiProdus

Aparatul de tuns barba Rowenta Virtuo Style: Precizie de top

Obține întotdeauna un look impecabil cu aparatul de tuns barba Rowenta Virtuo Style.

Lamele sale de inox cu înveliș de titan promit performanțe de lungă durată și o tăiere perfectă dintr-o singură mișcare, chiar și pentru bărbile dese.

De la lung la scurt, acesta este capabil să tundă orice tip de barbă, indiferent de lungime datorită rotiței de ajustare a celor 39 de lungimi de tăiere, cu o setare de precizie de 0.5 mm pentru finisaje perfecte.

Bateria lithium-ion, cu o autonomie impresionantă de până la 120 de minute și o încărcare rapidă completă în numai 90 de minute.

Indicatorul LED oferă informații în timp real despre nivelul autonomiei rămase, astfel că nu vei rămâne fără baterie în timpul sesiunii de tuns.

Aparatul poate fi utilizat atât cu cablu, cât și fără acesta pentru un plus de confort în utilizare alături de designul modern și lamele detașabile și lavabile.

Aparatul vine la pachet cu un cablu de încărcare cu interfață USB și o husă pentru a depozita și transporta cu ușurință aparatul și accesoriile.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Turația motorului (rpm) 6500 rpm  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Rotiţă ajustabilă  
Zone compatibile Barbă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 39  mm
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări de precizie pieptene pentru barbă 0.5  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii de la 0.5 la 20 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 39  
2  
3 day beard and long beard  
Autonomie 120 de minute  
Timp de reîncărcare 1 oră și 30 de minute  h
Încărcare rapidă a bateriilor    
Utilizare Fără fir sau conectat la priză  
Tip baterie Litiu ion  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Cap de tăiere lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
Depozitare Sac  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Gri & portocaliu  
Voltage 100-240  V
Tip de ștecher Europeană  

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.