ROWENTA Aparat de tuns multifuncțional Selectium TN9400F4

Aparat de tuns multifuncțional Selectium TN9400F4
Aparat de tuns barba și părul 8 în 1 pentru opțiuni nelimitate de stilizare

Alege-ți stilul potrivit ție și obține-l cu ușurință datorită aparatului de tuns barbă și părul multifuncțional 8 în 1 Rowenta Selectium. De la o barbă perfect stilizată, la o tunsoare elegantă și un corp bine întreținut, acest aparat este capabil să le faca pe toate cu o precizie uimitoare, astfel că tu vei arăta perfect în fiecare zi, din cap până-n picioare.

Referință : TN9400F4

BeneficiiProdus

Aparatul de tuns multifuncțional Rowenta Selectium: 8 în 1 pentru opțiuni nelimitate de stilizare

Bucură-te de un aparat versatil, ideal pentru a întreține atât barba și tunsoarea, cât și restul corpului, datorită aparatului de tuns multifuncțional Rowenta Selectium 8 în 1.

Lamele sale de inox cu înveliș din titan asigură un tăiș ascuțit de lungă durată și o tăiere perfectă dintr-o singură mișcare - chiar și pentru firele de păr dese - în timp ce setarea de precizie de 0.5 mm și cei 3 piepteni ajustabili vor face față atât firelor lungi de păr, cât și celor scurte.

Pachetul include și un accesoriu pentru bărbierit pentru finisaje perfecte și un accesoriu de ras pentru corp cu un pieptene Skin-Comfort încorporat pentru rezultate fine.

Bateria lithium-Ion oferă o autonomie de până la 120 de minute și poate fi încărcată complet în 90 de minute.

Indicatorul LED oferă informații în timp real despre autonomia rămasă.

Aparatul este compact și 100% rezistent la apă, iar lamele sale sunt detașabile pentru o curățare ușoară și igienă îmbunătățită.

Produsul vine la pachet cu o husă dedicată pentru a transporta și depozita în siguranță atât produsul, cât și accesoriile sale.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Turația motorului (rpm) 6500  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 1  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
0,5 mm  
Zone compatibile Păr, barbă şi corp  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Număr piepteni 3  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 15  
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 32  mm
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări de precizie pieptene pentru barbă 1  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii 3-7-8-12-13-17  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 15  
Aparat de ras şi tuns corporal cu folie    
3  
3 day beard and long beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Număr de baterii 1  
Tip utilizator Bărbați  
Autonomie până la 120 de minute  
Timp de reîncărcare 1 oră și 30 de minute  h
Încărcare rapidă a bateriilor    
Utilizare Fără fir  
Tip baterie Litiu ion  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Complet lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
Depozitare Vanity  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Gri & portocaliu  
Voltage 100-240  V
Accesorii suplimentare incluse Pieptene de silicon pentru corp  
   
   
   
   
Funcţie Wet & Dry    

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.