ROWENTA Aparat de tuns Perfect Line TN1350F0

Aparat de tuns Perfect Line TN1350F0
Făcut să reziste

Aparatul de tuns de performanță superioară Perfect Line este destinat bărbaților extrem de exigenți. Ultra-eficient și rezistent, acesta dispune de un motor robust și de o lamă cu înveliș din titan, pentru a obține o tunsoare perfectă de fiecare dată.

Referință : TN1350F0

APARAT DE TUNS ROWENTA: ROBUST ȘI EFICIENT PENTRU REZULTATE SUPERIOARE

Aparatul de tuns Perfect Line îmbină performanța superioară de tăiere cu durabilitatea excepțională, pentru o tunsoare și un bărbierit perfecte.

Făcut să reziste, acesta dispune de o lamă mobilă cu înveliș din titan și de un motor AC extrem de robust.

Funcționarea prin alimentare la priză garantează o alimentare cu energie constantă, eliminând riscul de a rămâne fără baterie.

Șase piepteni ficși permit lungimi variate de tăiere a părului, între 3 și 25 mm, pentru rezultate perfecte, iar pieptenele ajustabil pentru barbă îi dă acesteia forma ideală.

Cele trei micro-setări pot fi ajustate pentru mai multă precizie și pentru un aspect final impecabil.

Uşor de depozitat şi transportat în gentuţa compactă, Perfect Line este partenerul ideal pentru călătorii al oricărui bărbat.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Oţel inoxidabil  
Înveliş lame Titan  
Tehnologie lame Calitate profesională  
Tip de motor Motor AC  
Turația motorului (rpm) 3000  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0,6  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Păr şi barbă  
Micro setări Declanșator lamă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Tip de pieptene Fix  
Număr piepteni 6  
Setări pentru lungimea de tăiere a părului 0,6-25  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 9  
Tip de pieptene pentru barbă Cu micro-setări  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii 1-5  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 9  
3 day beard  
Tip utilizator Bărbați  
Utilizare Conectat la priză  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Depozitare Gentuţă  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Negru/roşu  
Voltage 220-240  V
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.