ROWENTA Aparat de tuns barba AirForce Ultimate TN9300F5

Aparat de tuns barba AirForce Ultimate TN9300F5
Aparat de tuns barba pentru tunsori perfecte, fără curățare

Aparatul de tuns barba performant AirForce Ultimate garantează rezultate excepționale de tăiere, dintr-o singură mișcare. Datorită tehnologiei exclusive de aspirare Rowenta, peste 99% din părul tăiat este aspirat, iar suprafeţele rămân curate. Acest produs 3 în 1 combină perfect sesiunile de tuns fără curățare, capul detașabil pentru retușuri precise și funcția vacuum, utilizabilă independent de mașina de tuns. Obține diferite rezultate de stilizare datorită celor doi piepteni ajustabili ce oferă 17 lungimi de tăiere diferite și a reglajului fin cu precizie de 1 mm, pentru a-ți personaliza look-ul așa cum îți dorești.

Referință : TN9300F5

BeneficiiProdus

TUNSORI PERFECTE, FĂRĂ CURĂŢARE

Cu AirForce Ultimate nu-ți vei mai face griji cu privire la curățarea suprafețelor după sesiunile de tuns.

Datorită sistemului performant cu vacuum,  motorului dedicat și turbinei cu design special, peste 99% din păr este aspirat imediat după ce a fost tăiat, pentru sesiuni de tuns fără griji.

Lamele deosebit de ascuțite, cu înveliș din titan, sunt robuste, rezistente în timp și garantează o tăiere eficientă, dintr-o singură mişcare.

De altfel, alimentarea prin cablu asigură performanțe constante și elimină riscul de a rămâne fără baterie.

Obține diferite rezultate de stilizare datorită celor doi piepteni ajustabili ce oferă 17 lungimi de tăiere diferite și a reglajului fin cu precizie de 1 mm pentru a-ți personaliza look-ul așa cum îți dorești.

Capul detașabil este perfect pentru retușuri în timp ce funcția vacuum, utilizabilă independent de mașina de tuns, aspira orice fir de păr.

Produsul este ușor de curățat datorită recipientului și filtrului demontabil dar și lamelor lavabile.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Oțel inoxidabil  
Înveliş lame Titan  
Tehnologie lame Ultra-Sharp  
Tip de motor Motor DC  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.5  mm
Setări de precizie 1  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
1 mm  
Zone compatibile Păr  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiere a părului    
Dimensiunea lamei de tăiere a părului 42  mm
Tip de pieptene Ajustabil  
Număr piepteni 2  
Setări de precizie pieptene 1  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a părului 0.5-18  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 17  
Tip utilizator Bărbați  
Utilizare Conectat la priză  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Cap de tăiere lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 100-240  V
Lungimea cablului de alimentare 2  m
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.