ROWENTA Epilator Skin Spirit EP2910F0

Epilator Skin Spirit EP2910F0
Cea mai plăcută soluție pentru o piele netedă, pentru săptămâni întregi!

Bucură-te de sesiuni de epilat rapide și fără durere cu Rowenta Skin Spirit. Sistemul patentat de atenuare a disconfortului și tehnologia avansată de îndepărtare a părului oferă sesiuni de epilat plăcute, cu rezultate de durată, de până la 4 săptămâni. Datorită celor 2 trepte de viteză și a designului ergonomic poți îndepărta părul chiar și din cele mai sensibile zone sau greu accesibile.

Referință : EP2900F0

Epilator ROWENTA Skin Spirit: sesiuni de îndepărtare a părului fără durere

Obține sesiuni de îndepărtare a părului ca la salon încă de la prima utilizare.

Cu Rowenta Skin Spirit, sesiunile de epilat nu au fost niciodată mai ușoare, oferind rezultate de durată de până la 4 săptămâni.

Tehnologia de epilare avansată presupune 24 de pensete precise ce îndepărtează chiar și cele mai mici fire de păr (0,5 mm) fără a le rupe în timp ce suprafața mare a capului de epilare oferă rezultate eficiente de fiecare dată.

Designul compact face ca epilatorul să fie ușor de manevrat, făcând posibilă epilarea cu ușurință a zonelor greu accesibile, iar cele 2 trepte de viteză se adaptează perfect tuturor nevoilor tale.

Epilatorul este prevăzut cu un sistem de bile pentru masaj ce reduc sensibilitatea pielii pentru sesiuni de epilat confortabile și fără durere.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢĂ
Epilare de mare precizie <0,5mm    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Alimentare continuă    
Suprafaţă activă de mari dimensiuni    
Sistem de direcţionare a firelor de păr    
Tehnologia capului de epilare Clasică  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Bile pentru masaj / Reducerea sensibilității pielii    
Pensete testate dermatologic    
Pensete igienice din oţel inoxidabil    
ACCESORII
Accesorii 2  
Perie    
Gentuţă    
PRACTIC
Zone compatibile Picioare şi corp  
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltage 220-240  V
Putere 4.8  
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Roz prăfuit  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă.

în figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor.

Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru "zone sensibile".

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.