ROWENTA Flower Love EP2850

Flower Love EP2850
PIELE CATIFELATĂ ȘI MĂTĂSOASĂ TIMP ÎNDELUNGAT

Epilatorul Flower Love este soluția pentru a avea o piele catifelată atât pe față cât și pe corp. 24 de pensete special concepute pentru o epilare eficientă, pentru îndepărtarea de la rădăcină chiar și a celor mai mici fire de păr. Accesoriul special de precizie permite epilarea delicată, ultra-rapidă a feței, fiind ideal pentru epilarea zonei dintre sprâncene și de deasupra buzei superioare.

Referință : EP2850F0

EPILATOR ROWENTA: EPILARE ULTRA-DELICATĂ PE FAȚĂ ȘI CORP

Epilatorul Flower Love îmbină rapiditatea epilării cu ultra-precizia și cu design-ul floral, stilat.

Dispune de 24 de pensete special concepute pentru îndepărtarea de la rădăcină chiar și a celor mai mici fire de păr.

Totodată, accesoriul de precizie este ideal pentru epilarea zonei dintre sprâncene și de deasupra buzei superioare, iar accesoriul de ras are drept țintă zonele cele mai sensibile, pentru o piele fină și mătăsoasă.

Cele două setări de viteză ale acestuia se adaptează perfect conturului corpului și al feței, iar bilele pentru masaj reduc sensibilitatea pielii.

Capul de epilare detaşabil și lavabil permite o igienă ireproșabilă și o curățare ușoară.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢĂ
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Tehnologia capului de epilare Clasică  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Pensete testate dermatologic    
ACCESORII
Accesorii 2  
Accesoriu pentru radere    
Accesoriu de precizie    
Perie    
Accesorii suplimentare incluse Perie de curăţare  
PRACTIC
Zone compatibile Picioare, corp şi faţă  
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltage 220-240  V
Putere 4,8  
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Alb/verde  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă.

în figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor.

Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru "zone sensibile".

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.