ROWENTA Aspirator cu sac Power XXL RO3171EA

Aspirator cu sac Power XXL RO3171EA
Performnață XXL
Aspiratorul cu sac Rowenta Power XXL dispune de o putere mare de aspirare ideal pentru a aspira orice suprafață. Recipientul de colectare a prafului cu o capacitate de 4.5 L oferă o autonomie mare și confort sporit, în timp ce cablul de alimentare cu o dimensiune de 8.4 m oferă posibilitatea de a acoperi până la 95 m2 fără a fi nevoie să deconectezi aspiratorul de la priză.

Referință : RO3171EA

BeneficiiProdus

Aspiratorul cu sac Rowenta Power XXL: Performnață XXL

Aspiratorul cu sac Rowenta Power XXL asigură o putere impresionantă de aspirare și libertate de mișcare pentru suprafețe mari.

Aspiratorul vine echipat cu un cable de alimentare cu o lungime de 8.4 m ce oferă o rază de acțiune de 11 m și permite acoperirea a unei suprafețe de până la 95 m2.

Recipientul pentru praf cu o capacitate de 4.5 L oferă sesiuni de aspirare prelungite, în timp ce combinația perfectă dintre motorul EffiTech și capul de aspirare de înaltă eficiență oferă rezultate excepționale în fiecare zi.

Bucură-te de confort sporit în utilizare datorită sacilor Hygiene+ cu clapetă cu închidere automată și tehnologiei avansate pentru silențiozitate de top.

Foarte preocupați de provocările schimbărilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viață mai durabil, acest lucru fiind posibil prin căutarea continuă a noi metode de a optimiza consumul de resurse în dezvoltarea și utilizarea produselor noastre. Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Această tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrică, timp în care eficiența de aspirare nu este influențată. Tehnologia presupune o duză de aspirare îmbunătățită, pierderi de aer reduse și un motor optimizat. Pentru toate produsele noastre ce beneficiază de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucurși să garanteze o performanța unui aspirator de 2200 Watts cu un consum de 4.9 ori mai mic.

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie
Bagged  
Performanță
Putere 450  W
Eticheta energetică
Nivel de zgomot 70  dB(A)
Sistem de filtrare
Sac HEPA 1  
Tip de sac Hygiene+ Optim  
Filtrare Spumă, Sac Hygiene+, Filtru de înaltă eficiență  
Nivel (niveluri) de filtrare 3  
Uşurinţă în utilizare
Raza de acţiune 11  m
Lungimea cablului electric 8.4  m
Capacitatea recipientului pentru praf 4.5  L
Mâner Mâner clasic cu perie Easy Brush încorporată  
Sistem de staționare 2  
Sistem de control al puterii Manual  
Manevrabilitate 4 roţi multidirecţionale  
Indicator de umplere a sacului    
Sistem de siguranță la prezența sacului    
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor  
Accesorii incluse
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală 2 poziții  
   
Perie Parquet Softcare    
Duză 2 în 1 pentru spaţii înguste    
Duză pentru tapițerie    
Dimensiuni, culori și greutate
Culoare Albastru  
Accesorii opționale
Tip de ștecher Europeană  

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

- Dacă aspiratorul Dvs. este prevăzut cu sac de hârtie sau sac Wonderbag:
• Nu, când sacul s-a umplut, acesta trebuie aruncat deoarece porii sacului sunt blocaţi, ceea ce poate reduce eficienţa de aspirare şi dăuna motorului.

- Dacă aspiratorul Dvs. este prevăzut cu sac textil:
• Da, se poate spăla.
• Scoateţi sacul din compartimentul său.
• Deschideţi sacul folosind fermoarul, apoi goliţi-l.
• Spălaţi sacul în apă curată.
• Lăsaţi-l să se usuce pentru cel puţin 24 de ore (puneţi-l înapoi numai când este complet uscat).
• Asiguraţi-vă că fermoarul este închis complet înainte de a-l pune înapoi în compartiment.
Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
• Aspiratorul Dvs. este prevăzut cu un microfiltru; înlocuiţi-l după fiecare 6 schimbări ale sacului.
• Aspiratorul Dvs. este prevăzut cu o casetă filtru HEPA, înlocuiţi-o o dată la 6 luni (în funcţie de cât de des folosiţi aparatul).

IMPORTANT: Înlocuiţi sistemul de filtrare o dată pe an.
Ar trebui să schimbaţi sacul de praf al aspiratorului atunci când aspiratorul îşi pierde puterea de aspirare, produce un zgomot neobişnuit sau începe să şuiere.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul.
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model).
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l.

Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.