ROWENTA Aspirator fără sac Silence Force Cyclonic 4A RO7647EA

Aspirator fără sac Silence Force Cyclonic 4A RO7647EA
Silence Force Cyclonic, cel mai eficient și cel mai silențios* aspirator fără sac de la Rowenta, proiectat pentru o curățare cu adevărat în profunzime

Silence Force 4A este un aspirator fără sac ce combină performanțe excepționale de aspirare cu o silențiozitate extremă. Noua perie de aspirare P3WER GLIDE cu 3 poziții, oferă performanță de clasa 4AAAA pe toate suprafețele. Aspiratorul este prevăzut cu un mâner cu ergonomicitate îmbunătățită pentru a furniza o gestionare a prafului mai ușoară și un nivel de filtrare al acestuia de înaltă eficiență (captează 99.98% din praf)*.

Referință : RO7647EA

BeneficiiProdus

Silențiozitate extremă și performanțe înalte!

Cu Silence Force 4A, performanța de top și confortul îți sunt puse la dispozite, oferind în același timp un nivel de silențiozitate crescut și rezultate perfecte de aspirare.

Acest aspirator fără sac este prevăzut cu noua perie P3wer Glide cu 3 poziții, oferind performanță de clasa 4AAAA pe toate suprafețele, de la suprafețe dure la covoare înalte sau joase.

Având numai calificative A pentru toate categoriile de pe Eticheta Europeană Energetică, acest aspirator oferă performantă și ergonomicitate de neegalat: sistemul de blocare oferă o gestionare a prafului fără efort, iar mânerul Ergo Comfort face ca aspiratorul să fie ușor de depozitate și oferă fluiditate în mișcare.

Tehnologia ciclonică completează pachetul, având o rată de reținere a prafului de 99.98%*. Toate acestea sunt oferite împreună cu un nivel de silențiozitate cu puțin mare mare decât o conversație de zi cu zi.

*Comparat cu aspiratoarele fără sac din gama AAAA, din Europa, septembrie 2017

Emisii de praf de 0.02%

Emisii de praf de 0.02%

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip de tehnologie Mono-ciclonică, fără sac  
Nivel de zgomot 67  dB(A)
Putere 750  W
Nivel (niveluri) de filtrare 2  
Recipient pentru praf 2.5  
Filtrare Filtru pentru motor + filtru de înaltă eficiență  
Mâner Mâner Ergo Comfort Silence cu perie Easy Brush încorporată  
Priză Europeană  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Lungimea cablului electric 8.4  m
Raza de acţiune 11  m
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor  
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală P3WER GLIDE  
Perie Parquet Softcare    
Accesoriu pentru spaţii înguste Precision Flex    
Duză pentru tapițerie    
Culoare Zăpadă înghețată  

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul;
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model);
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l;
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.