ROWENTA Aspirator fără sac Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA

Aspirator fără sac Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA
cel mai silențios aspirator ciclonic din clasa 4aaaa

Silence Force 4A este un aspirator fără sac ce combină performanțe excepționale de aspirare cu o silențiozitate extremă. Noul cap de aspirare P3WER GLIDE cu 3 poziții, oferă performanță de clasa 4AAAA pe toate suprafețele. Aspiratorul este prevăzut cu un mâner cu ergonomicitate îmbunătățită pentru a furniza o gestionare a prafului mai ușoară și un nivel de filtrare al acestuia de înaltă eficiență (captează 99.98% din praf).

Referință : RO7681EA

BeneficiiProdus

SILENCE FORCE CYCLONIC 4A: SILENȚIOZITATE EXTREMĂ ȘI PERFORMANȚE REMARCABILE DE ASPIRARE

Silence Force Cyclonic 4A combină două dimensiuni de rezultate: silențiozitate extremă pentru mai mult confort și performanțe de aspirare de top.

Acest aspirator fără sac este prevăzut cu un cap de aspirare P3WER GLIDE, cu 3 poziții, ce oferă o eficiență înaltă de aspirare, din clasa 4AAAA, o alunecare fără efort pe orice suprafață, de la podele dure până la covoare de pluș înalte sau joase.

Produsul a obținut A pe linie la testele pentru obținerea etichetei energetice europene, performanță asociată cu o ergonomie îmbunătățită.

Sistemul de blocare oferă o gestionare a prafului fără efort, în timp ce mânerul Ergo Comfort, de mari dimensiuni, oferă o fluiditate îmbunătățită a mișcării și ușurință în depozitare.

Produsul dispune de o tehnologie ciclonică avansată ce reține 99.98% din praf*.

Obține performanțe excepționale de aspirare, cu un nivel de zgomot puțin mai mare decât o conversație de zi cu zi!

*Comparat cu aspiratoarele fără sac din gama AAAA, din Europa, septembrie 2017

*Reemisia de praf < 0,02%

Caracteristici tehnice/Comparare

Nivel de zgomot 67  dB(A)
Putere 750  W
Filtrare Filtru pentru motor +filtru de înaltă eficiență  
Priză EUR  
Lungimea cablului electric 8.4  m
Raza de acţiune 11  m
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală P3WER GLIDE  
Perie Parquet Softcare    
Perie Mini Turbo    
Perie Maxi Turbo    
Duză de spaţii înguste    
Perie pentru tapiţerie    

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul;
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model);
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l;
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.