ROWENTA Aspirator robot Explorer Serie 20 RR6875WH

Aspirator robot Explorer Serie 20 RR6875WH
Partenerul perfect pentru curățat chiar și pentru igienizat podelele!

Aspiratorul robot Rowenta Explorer Serie 20 este un aspirator autonom, ideal pentru a curăța praful de pe suprafețele dure. Bucură-te de sesiuni de curățat fără efort datorită aspiratorului robot ușor de utilizat, ce oferă un nivel înalt de performanță de aspirare. Tehnologia avansată combinată cu interfața prietenoasă și intuitivă garantează rezultate perfecte de fiecare dată. Acesta este ideal pentru aspirarea podelelor dure.

Referință : RR6875WH

BeneficiiProdus

Aspiratorul robot Rowenta Explorer Serie 20: Aliatul perfect pentru sesiuni de cutățare perfecte în fiecare zi

Aspiratorul robot Rowenta Explorere Serie 20 este un aspirator automat ce combină tehnologia avansată, o perie motorizată și o perie laterală, devenind astfel aliatul perfect pentru aspirarea prafului de pe podelele dure.

Acest aspirator ușor de utilizat dispunde de 3 funcții de curățare: Random Zigzagging pentru arii complexe, Ramdom Room ce presupune o mișcare în zigzag pentru perioade scurte de timp, iar funcția Edge oferă o curățare perfecte a pereților și a marginilor plintelor.

Aspiratorul robot beneficiază de un sistem de navigație avansat, ce presupune o combinație de senzor, laser și bară de protecție pentru sesiuni de curățat eficiente.

Rowenta Explorer Serie 20 are un sistem cu 7 moduri programabile pentru fiecare zi a săptămânii pentru confort sporit.

Acesta poate fi controlat de la distanță sau manual și, de asemenea, dispune de o funcție inteligentă ce presupune ghidarea automată a aspiratorului către stația de încărcare.

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Performanță de aspirare
Tehnologie Rotative central brush  
Tipul de perie Nylon brush  
Perie laterală 2  
Motorizare Motor universal  
Programe de curățare *3 (Random, Random Room, Edge)  
Niveluri de putere 1  
Navigare
Gestionarea obstacolelor Infrared sensors  
Gestionarea scărilor Yes: 3 drop sensors  
Pereți virtuali No  
Autonomie
Tip baterie Litiu ion  
Timpul de funcționare (la poziția minimă) 150 min  
Timp de reîncărcare 6h  
Tip de reîncărcare Staţie de încărcare  
Auto-reîncărcare    
Echipament
Sistem de control Yes: remote control  
Capacitatea recipientului pentru praf 0.25  L
Robot vorbitor No  
Altele Aspiră și curăță în același timp: suport și 2 mopuri incluse  
Ergonomie
Nivel de zgomot 65  dB(A)
Dimensiuni/greutate
Design

Documentație

Întrebări frecvente

Nu aspira suprafețe umede, orice tip de lichide, substanțe fierbinți (cenușă fierbinte, țigări), substanțe cu particule foarte fine (ipsos, ciment, cenușă etc.), bucăți ascuțite deșeuri de mari dimensiuni (sticlă), produse nocive (solvenți, materiale abrazive etc.), produse agresive (acizi, produse de curățare etc.), produse inflamabile sau explozive (substanțe pe bază de ulei sau alcool).
Amplasează stația de încărcare de bază rezemată de un perete, pe o suprafață plană și într-un loc în care aspiratorul robot o poate găsi cu ușurință.
Această locație trebuie nu dispună de niciun obstacol (inclusiv mochete). Lăsă un spațiu liber de cel puțin 1 metru la stânga și la dreapta și de cel puțin 2 metri în fața stației de bază. În cazul în care stația este amplasată într-un colț sau este dificil de găsit, aspiratorul robot nu va putea ajunge la ea.
Amplasează cablul de alimentare al stației de bază de-a lungul peretelui.
Pentru informații suplimentare, consultă instrucțiunile din manualul de utilizare.
Lăsați stația de încărcare de bază conectată permanent la priză (funcția de reîncărcare automată nu este disponibilă dacă stația de încărcare nu este activată).
Amplasează cutia cu bariera virtuală la aproximativ 30 cm în fața locului la care dorești să limitezi accesul. Poziționeaz-o în direcția săgeții unde dorești să creezi bariera virtuală și asigură-te că nimic nu blochează accesul în față. Capătul opus al cutiei cu bariera virtuală trebuie să se afle în contact cu un perete fizic. Păstrează bariera virtuală la distanță de stația de încărcare (mai mult de 3 metri). Dacă bariera virtuală este instalată lângă stația de încărcare, semnalul de la bariera virtuală blochează stația de încărcare și robotul nu va putea reveni la stație.
Nu utiliza simultan mai mult de două bariere virtuale. Mai mult, utilizarea mai multor bariere virtuale pentru o zonă cu suprafață mică poate cauza funcționarea defectuoasă a aparatului.
Pentru informații suplimentare, consultă instrucțiunile din manualul de utilizare.
Nu utiliza aparatul. Pentru a evita orice pericol, trebuie să îl înlocuiești la un centru de service autorizat.
Nu utiliza aparatul. Pentru a evita orice fel de pericol, nu atinge terminalele. Trebuie să scoateți din priză stația de încărcare și să o înlocuiești la un centru de service autorizat.
După fiecare utilizare, golește recipientul pentru praf într-un coș de gunoi. Curăță garniturile compartimentului pentru praf cu o lavetă.
Poți să efectuezi următoarele verificări:
Trece comutatorul de alimentare în poziția STOP și apoi în poziția START.
Deconectează cablul și apoi conectează-l din nou la stația de încărcare.
Asigură-te că terminalele de încărcare și ferestrele senzorilor nu sunt obstrucționate, apoi șterge corpul principal și stația de încărcare cu o lavetă uscată. Înainte de a usca cu atenție, nu uitați să treci în poziția de oprire comutatorul de alimentare și să oprești robotul.
Verifică dacă există obstacole, ca de exemplu un obiect care reflectă, un scaun, etc. lângă stația de încărcare.
Dacă după toate aceste verificări încărcarea automată tot nu funcționează corect, du aspiratorul robot pentru verificare la o companie autorizată pentru repararea aspiratoarelor.
Verifică:
dacă recipientul pentru praf este plin;
dacă filtrele sunt curate;
dacă există obiecte sau gunoi care ar putea astupa orificiul de aspirație de sub robot.
Bariera virtuală permite limitarea zonelor în care aspiră robotul.