ROWENTA Aspirator vertical Air Force Extreme Silence RH8970WO

Aspirator vertical Air Force Extreme Silence RH8970WO
performanță extremă, cu până la de 2 ori mai silențios*

Air Force Extreme Silence este un aspirator vertical fără fir, puternic și eficient, îmbunătățit cu o tehnologie silențioasă pentru un nivel excelent de confort. Acest instrument ultramodern de curățare este prevăzut cu noul cap de aspirare Delta Slim cu perie ce oferă o putere de aspirare mare și o tehnologie ciclonică pentru rezultate eficiente, de durată.

Referință : RH8970WO

BeneficiiProdus

Aspirator vertical fără fir ultra silențios!

Air Force Extreme Silence oferă rezultate excelente de aspirare, libertate de mișcare datorită utilizării fără fir și silențiozitate.

Capul de aspirare Delta Slim prevăzut cu o perie motorizată (până la 6,200 rpm) se completează perfect cu tehnologia silențioasă avansată pentru o aspirare eficientă cu un nivel de zgomot puțin peste o conversație de zi cu zi.

Capul de aspirare Delta Slim are un design subțire ce-i permite să aspire chiar si zonele greu accesibile.

Aceasta are un sistem de iluminare tip LED pentru a oferi vizibilitate asupra prafului din cele mai întunecoase colțuri ale casei.

Tehnologia ciclonică produce un nivel înalt de separare a aerului de praf pentru rezultate de aspirare perfecte, de durată.

Combinând caracteristici de ultimă generație cu bateria rezistentă Lithium Ion, aspiratorul fără fir Air Force Extreme Silence oferă o aspirare eficientă, la un nivel remarcabil de silențiozitate.

*În comparație cu gama anterioară de aspiratoare Air Force Extreme, de la Rowenta

Documentație

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.