ROWENTA Mop electric cu abur Steam Power RY6555WH

Mop electric cu abur Steam Power RY6555WH
Elimină până la 99% din germeni și bacterii, fără să folosești detergent sau vreo substanță chimică pentru curățare

Steam Power de la ROWENTA este soluția perfectă pentru curățarea podelelor, igienizănd într-un mod sănătos cu ajutorul puterii aburului, fără să fie nevoie să utilizezi detergent sau alți agenți chimici. Experimentează sesiuni de curățare în profunzime ce elimină până la 99% din germeni și bacterii.

Referință : RY6555WH

Steam Cleaning îți transformă locuința într-un mediu sănătos și igienic!

Păstrează-ți locuința ca fiind un mediu sănătos pentru familia ta, în care să nu folosești substanțe chimice pentru curățare, cu ajutorul igienizării podelelor dure cu abur.

Fără utilizarea de detergenți, mopul cu abur de la ROWENTA îți oferă sesiuni de curățare în profunzime ce elimină până la 99% din germeni și bacterii, oferindu-ți o locuință perfect igienizată.

Acest mop cu abur ușor de folosit dispune de 3 trepte de putere ce-ți permit să ajustezi fluxul de abur în funcție de tipul de suprafață.

Performanța completează perfect confortul datorită greutății reduse a produsului, a mânerului cu orificiu, un mâner pentru o transportare ușoară și un sistem de încălzire rapid ce face ca produsul să fie gata de folosire în numai 30 de secunde.

Mopul cu abur de la ROWENTA îți pune la îndemână soluția perfectă pentru a avea acasa un mediu igienic și sănătos.

Caracteristici tehnice/Comparare

Performanță
Putere 1200  
Controlul puterii    
Reglaje abur Da (min /mediu /max)  
Autonomie
Timpul de încălzire 30 sec  
Indicator de abur pregătit    
Echipament
Capacitatea rezervorului de apă (L) 0.6  L
Rezervor de apă detașabil    
Set de consumabile recomandat Da  
Filtrarea apei Filtru anticalcar*1  
Ergonomie
Poziția de staționare    
Mâner buclă    
Dimensiuni/Greutate
Dimensiuni (LxlxÎ) 210x160x1100  mm
Design
Culoare Negru/albastru  

Documentație

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.