ROWENTA FOR ELITE Ondulator Rowenta XL CF3222F0

Ondulator Rowenta XL CF3222F0
Bucle și onduleuri fermecătoare

Ondulatorul Curling Tong creează bucle și onduleuri perfecte, fermecătoare şi strălucitoare. Învelișul exclusiv de cheratină și turmalină întărește firul de păr, iar datorită efectului natural al turmalinei de reducere a energiei statice, obţii bucle şi onduleuri superbe de fiecare dată.

Referință : CF3222F0

Ondulatorul Rowenta XL: Bucle și onduleuri fermecătoare

Ondulatorul Curling Tong creează bucle și onduleuri perfecte, fermecătoare şi strălucitoare.

Învelișul exclusiv de cheratină și turmalină întărește firul de păr, iar datorită efectului natural al turmalinei de reducere a energiei statice, obţii bucle şi onduleuri superbe de fiecare dată.

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Soft air n/a  
Jet de aer rece n/a  
Înveliş Keratin & Shine  
Funcții Bucle  
Diametru 38  mm
Respect pentru păr şi ergonomie
Vârf rece    
Funcţie Respect n/a  
Temperatura maximă a jetului de aer 200°  °C
Ergonomic/confort în utilizare
Oprire automată YES  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 30  s
Grilaj detașabil n/a  
Inel de agăţare    
Înveliş perie n/a  
Sistem de siguranţă pentru reglaje n/a  
Specificații tehnice
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.