ROWENTA Ondulator Waves Addict CF4710F0

Ondulator Waves Addict CF4710F0
un singur instrument, nenumarate stiluri de bucle!

Rowenta introduce prinmul ondulator pentru onduleuri fermecătoare. Acesta este ideal pentru orice tip de păr pentru a garanta rezultate perfecte pentru un aspect natural. Dă frâu liber imaginației tale și stilizează-ți părul după bunul plac. Waves Addict îți pune la dispoziție o varietate de stiluri și coafuri pentru ca tu să arăți impecabil în fiecare zi. De asemenea, onndulatorul vine la pachet cu un manual de utilizare ce te va ajuta să obții coafuri ideală pentru stilul tău.

Referință : CF4710F0

Ondulatorul Rowenta Waves Addict: Accesoriul ideal pentru bucle și onduleuri pline de strălucire

Ondulatorul inovativ Rowenta Waves Addict este ideal pentru orice tip de păr și garantează rezultate perfecte și un aspect natural.

Acesta îți pune la dispoziție gamă variată de coafuri pentru orice ocazie pentru ca tu să te poți bucura de un aspect impecabil și plin de strălucire.

Ondulatorul vine la pachet cu un manual de utilizare pentru a te ajuta să obții coafura pe care ți-o dorești.

Waves Addict este compatibil atât cu părul subțire cât și cu cel gros.

Ondulatorul dispune de un cârlig de agățare și de un cablue de alimentare de 1.8 m pentru libertate de mișcare maximă.

Onduleuri perfecte și pline de strălucire

Caracteristici tehnice/Comparare

Setări temperatură 120°-210°  
Jet de aer rece n/a  
Soft air n/a  
Înveliş Ceramic  
Funcții Valuri  
Funcție de eliberare a buclelor n/a  
Diametre multiple    
Timp de ondulare reglabil no  
Rotire automată n/a  
Temperatură reglabilă 120° - 210  °C
Eficient la temperatură scăzută n/a  
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece    
Afișaj LED  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60 secunde  
Oprire automată YES  
Grilaj detașabil n/a  
Inel de agăţare    
Voltaj 220-230  V
Cablu rotativ 360°    

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce aţi ales setarea dorită, va trebui să aşteptaţi 10 minute ca aparatul să ajungă la temperatura potrivită.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.