ROWENTA PERIE ROTATIVĂ BRUSH ACTIV COMPACT CF9520F0

PERIE ROTATIVĂ BRUSH ACTIV COMPACT CF9520F0
Volum și strălucire pentru rezultate profesionale, chiar la tine acasă

Peria rotativă Rowenta Brush Activ Compact te ajută să obţii rezultate profesionale, uşor şi fără efort, chiar la tine acasă. Datorită puterii de 1000 W produsul asigură o uscare rapidă și a părului, iar cele două perii (de 50 mm și 40 mm) oferă multiple variante de coafare rapidă, de la vârfuri întoarse la bucle lejere, pentru un look impecabil zi de zi. Generatorul de ioni și învelișul ceramic reduc electrizarea și oferă un aspect neted și mătăsos părului tău.

Referință : CF9520F0

BRUSH ACTIV: REZULTATE PROFESIONALE ŞI STRĂLUCIRE, CHIAR LA TINE ACASĂ!

Peria rotativă Brush Activ Compact oferă rezultate de uscare rapidă și stilizare a părului, combinând perfect eficiența și calitatea, fără a face vreun compromis.

Generatorul de ioni împiedică electrizarea şi efectul de păr rebel, lăsându-I neted şi mătăsos în timp ce învelișul ceramic garantează o finisare perfectă a coafurii.

Prevazută cu 2 tipuri de perii (cu diametrul de 40 şi 50 mm) pentru eficienţă maximă indiferent de lungimea părului, aceasta oferă multiple variante de coafare rapidă, de la vârfuri întoarse la bucle lejere, pentru un look impecabil zi de zi.

Datorită puterii de 1000 W, peria rotativă Rowenta asigură sesiuni de uscare și coafare rapide. Brush Activ Compact dispune de un sistem rotativ automat ce permite uscarea și stilizarea simultană a părului, pentru a obține rezultate profesionale chiar la tine acasă.

Este uşor de depozitat datorită accesoriilor din plastic ce protejează cele 2 perii, pentru o performanţă de lungă durată.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1000  
Setări viteză/temperatură 2  
Reglajul debitului de aer 2  
Jet de aer rece    
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire, suflare și rotire  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametru 40-50  mm
Diametre multiple    
Forma Rotundă  
Rotire automată    
Respect pentru păr şi ergonomie
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Rotire alternativă Da  
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    
Înveliş perie    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240   
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Altele Cablu rotativ 360°  
Culoare Alb/Cupru  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.