ROWENTA PERIE ROTATIVĂ BRUSH ACTIV PREMIUM CARE CF9540F0

PERIE ROTATIVĂ BRUSH ACTIV PREMIUM CARE CF9540F0

Rezultate profesionale la tine acasă!

Peria rotativă Rowenta te ajută să obţii rezultate profesionale, uşor şi fără efort, chiar la tine acasă. Datorită perilor din păr natural, îi oferă părului tău cea mai bună îngrijire, fără a-l agresa, acesta devenind mai strălucitor şi mai mătăsos. Puternică, asigură o uscare eficientă şi rapidă chiar şi în cazul părului lung, iar datorită rotaţiei automate şi a celor două setări de viteză şi temperatură, părul este uscat şi coafat în acelaşi timp, obţinând o coafură perfectă, ca la salon.

Referință : CF9540F0

REZULTATE PROFESIONALE, VOLUM ŞI STRĂLUCIRE CHIAR LA TINE ACASĂ!

Instrumentul perfect pentru a obţine un look elegant chiar la tine acasă, Brush Activ' Premium Care usucă şi aranjează părul în mod impecabil pentru rezultate ca la salon în confortul casei tale.

Generatorul dublu de ioni, generează de 40 de ori mai mulţi ioni*, pentru un păr mătăsos, uşor de coafat, care nu se electrizează.

Datorită rotaţiei automate în ambele direcţii, este extrem de uşor de utilizat, suviţa înfăşurându-se automat pe perie printr-o mişcare lină. Astfel, părul este uscat şi stilizat în acelaşi timp, pentru un rezultat profesional.

Prevazută cu 2 tipuri de perii (cu diametrul de 4 şi 5 cm) pentru maximă eficienţă indiferent de lungimea părului, aceasta oferă multiple variante de coafare rapidă, chiar la tine acasă, de la vârfuri întoarse la bucle lejere, pentru un look impecabil zi de zi.

Datorită puterii mari de 1000 W obţii rapid şi uşor o coafură deosebită de fiecare dată, iar cu cele 2 trepte de temperatură şi viteză ai control perfect în timpul procesului de uscare. Pentru rezultate de lungă durată, fixează coafura cu treapta de aer rece şi bucură-te de un look fermecător, în fiecare zi.

Cu Brush Activ' Premium Care, strălucirea superbă şi volumul uimitor sunt la îndemâna ta!

Caracteristici tehnice/Comparare

Putere 1000  W
Setări viteză/temperatură 2  
Reglajul debitului de aer 2  
Jet de aer rece    
Înveliş Cashmere Keratin  
Funcții Încălzire, suflare și rotire  
Tipuri de peri Naturală  
Diametru 40 şi 50  mm
Diametre multiple    
Forma Rotundă  
Rotire automată    
Temperatură reglabilă 2  
Generator de ioni    
Rotire alternativă DA  
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    
Înveliş perie    
Voltaj 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Roz prăfuit/alb  

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.