ROWENTA Perie cu aer cald Lipstick Red CF8216F0 1200 W

Perie cu aer cald Lipstick Red CF8216F0 1200 W
Uscare perfectă a părului și stiluri infinite

Datorită uscării rapide și a multitudinii de caracteristici, peria de păr cu aer cald Rowenta Lipstick Red oferă performanțe înalte și o gamă variată de coafuri. Datorită puterii de 1200 W obții rezultate rapide și eficiente de uscare, iar accesoriile incluse oferă coafura perfectă pentru orice tip de păr.

Referință : CF8216F0

Ondulator de păr So Curls Premium Care: cea mai ușoară metodă pentru bucle superbe!

Sesiunile pentru a obține bucle ţi se par prea lungi? Vrei să ai bucle perfecte într-un timp scurt? Cu noul ondulator automat So Curls Elite de la Rowenta vei obține buclele dorite rapid și ușor!

Alege-ți stilul: bucle largi, bucle lejere sau bucle definite! Ai 12 setări pentru a realiza buclele pe care le dorești, în funcție de tipul tău de păr. Poți alege între cele 3 setări de temperatură (230°C, 200°C sau 170°C) pe cea potrivită tipului tău de păr: subțire, normal sau gros.

Cronometrul integrat te ajută să controlezi timpul de realizare a buclei (6 sec, 8 sec, 10 sec sau 12 sec). Un semnal sonor te va anunța când bucla este gata.

Ce trebuie să faci: Așează șuvița în ondulator și apasă pe butonul integrat pe mâner. Sistemul automat ”Instant Curling” rotește șuvița de păr în jurul elementului încălzit pentru a crea bucle.

Eliberează șuvița după semnalul sonor și gata! Ai obținut buclele perfecte!

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1200  
Setări temperatură 2  
Jet de aer rece    
Funcții Încălzire și suflare  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametre multiple    
Forma Rotundă  
Accesorii 1: Perie de 38 mm  
Accesorii 2: Perie de 22 mm  
Accesorii 3: Concentrator  
Ergonomic/confort în utilizare
Indicator de încălzire    
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.80  m
Cablu rotativ 360°    
Culoare Negru și roșu  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.