ROWENTA Perie cu aer cald Lipstick Red CF8216F0 1200 W

Perie cu aer cald Lipstick Red CF8216F0 1200 W
Uscare perfectă a părului și stiluri infinite

Datorită uscării rapide și a multitudinii de caracteristici, peria de păr cu aer cald Rowenta Lipstick Red oferă performanțe înalte și o gamă variată de coafuri. Datorită puterii de 1200 W obții rezultate rapide și eficiente de uscare, iar accesoriile incluse oferă coafura perfectă pentru orice tip de păr.

Referință : CF8216F0

Ondulator de păr So Curls Premium Care: cea mai ușoară metodă pentru bucle superbe!

Sesiunile pentru a obține bucle ţi se par prea lungi? Vrei să ai bucle perfecte într-un timp scurt? Cu noul ondulator automat So Curls Elite de la Rowenta vei obține buclele dorite rapid și ușor!

Alege-ți stilul: bucle largi, bucle lejere sau bucle definite! Ai 12 setări pentru a realiza buclele pe care le dorești, în funcție de tipul tău de păr. Poți alege între cele 3 setări de temperatură (230°C, 200°C sau 170°C) pe cea potrivită tipului tău de păr: subțire, normal sau gros.

Cronometrul integrat te ajută să controlezi timpul de realizare a buclei (6 sec, 8 sec, 10 sec sau 12 sec). Un semnal sonor te va anunța când bucla este gata.

Ce trebuie să faci: Așează șuvița în ondulator și apasă pe butonul integrat pe mâner. Sistemul automat ”Instant Curling” rotește șuvița de păr în jurul elementului încălzit pentru a crea bucle.

Eliberează șuvița după semnalul sonor și gata! Ai obținut buclele perfecte!

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1200  
Setări temperatură 2  
Jet de aer rece    
Funcții Încălzire și suflare  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametre multiple    
Forma Rotundă  
Accesorii 1: Perie de 38 mm  
Accesorii 2: Perie de 22 mm  
Accesorii 3: Concentrator  
Ergonomic/confort în utilizare
Indicator de încălzire    
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240   
Lungimea cablului de alimentare 1.80  m
Cablu rotativ 360°    
Culoare Negru și roșu  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.