ROWENTA Perie cu aer cald Premium Care Express CF6230F0

Perie cu aer cald Premium Care Express CF6230F0
Uscare și îndreptare fără impact negativ asupra părului dovedit clinic*

Peria cu aer cald Rowenta Premium Care Express Air Brush îți permite să usuci și să îndrepți părul ud cu o singură mișcare. Eficiență de uscare 2D pentru ca tu să poți arăta impecabil și totodată să economisești până la 50% din timpul petrecut coafând părul, toate acestea prin simpla mișcare de periat părul. 

Referință : CF6230F0

*doar în poziția 1

**comparativ cu uscarea cu un uscător de păr și îndreptarea cu o placă de îndreptat părul

Perie cu aer cald Rowenta Premium Care Express: Coafare rapidă și eficientă

Peria cu aer cald Rowenta Premium Care Express oferă o uscare cu până la 50% mai rapidă** și păr moale și natural datorită tehnologiilor avansate pentru a-ți păstra părul în cea mai bună condiție.

Economisește timp: usucă și îndreaptă părul ud pentru sesiuni de coafat fără efort.

Perii încălziți îți oferă posibilitatea de a coafa rapid și fără griji, în timp ce tehnologie Thermocontrol menține temperatura constantă, aspect important pentru siguranța părului tău.

Învelișul Cashmere Keratin și ulei de Argan combinat cu generatorul de ioni oferă strălucire și protecție părului tău.

De asemenea, peria cu aer cald dispune de o varietate de caracteristici precum: libertate de mișcare maximă, husă pentru transport și multe altele. 

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Setări temperatură 3  
Funcții Încălzire și suflare  
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută n/a  
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece n/a  
Ergonomic/confort în utilizare
Grilaj detașabil    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.