ROWENTA Perie cu aer cald Premium Care Express CF6230F0

Perie cu aer cald Premium Care Express CF6230F0
Uscare și îndreptare fără impact negativ asupra părului dovedit clinic*

Peria cu aer cald Rowenta Premium Care Express Air Brush îți permite să usuci și să îndrepți părul ud cu o singură mișcare. Eficiență de uscare 2D pentru ca tu să poți arăta impecabil și totodată să economisești până la 50% din timpul petrecut coafând părul, toate acestea prin simpla mișcare de periat părul. 

Referință : CF6230F0

*doar în poziția 1

**comparativ cu uscarea cu un uscător de păr și îndreptarea cu o placă de îndreptat părul

Perie cu aer cald Rowenta Premium Care Express: Coafare rapidă și eficientă

Peria cu aer cald Rowenta Premium Care Express oferă o uscare cu până la 50% mai rapidă** și păr moale și natural datorită tehnologiilor avansate pentru a-ți păstra părul în cea mai bună condiție.

Economisește timp: usucă și îndreaptă părul ud pentru sesiuni de coafat fără efort.

Perii încălziți îți oferă posibilitatea de a coafa rapid și fără griji, în timp ce tehnologie Thermocontrol menține temperatura constantă, aspect important pentru siguranța părului tău.

Învelișul Cashmere Keratin și ulei de Argan combinat cu generatorul de ioni oferă strălucire și protecție părului tău.

De asemenea, peria cu aer cald dispune de o varietate de caracteristici precum: libertate de mișcare maximă, husă pentru transport și multe altele. 

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Setări temperatură 3  
Funcții Încălzire și suflare  
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută n/a  
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece n/a  
Ergonomic/confort în utilizare
Grilaj detașabil    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240   
Cablu rotativ 360°    

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.