ROWENTA Perie cu aer cald Rowenta CF7819F0

Perie cu aer cald Rowenta CF7819F0
Uscare perfectă și coafuri fermecătoare

Peria cu aer cald de la Rowenta este instrumentul perfect de stilizare dacă îţi doreşti coafuri variate şi rezultate perfecte de fiecare dată. Motorul puternic de 1200 W permite o uscare rapidă a firului de păr de la rădăcină până la vârfuri și oferă posibilitatea de a seta temperatura pe 2 trepte, iar setul de 3 accesorii cu înveliș ceramic oferă o gama completă de opţiuni pentru un păr superb. Dă coafurii tale forma dorită datorită funcției de aer rece.

Referință : CF7819F0

Coafuri strălucitoate și personalizate

Obține coafuri perfecte și pline de strălucire cu peria cu aer cald de la Rowenta datorită celor 3 accesorii incluse ce oferă nenumerate opțiuni de styling.

Învelișul ceramic protejează și ajută la prevenirea deteriorării părului.

Motorul puternic de 1200 W oferă o uscare rapidă și eficientă a părului în timp ce funcția de aer rece te ajută să dai forma dorită părului cu ușurință pentru o coafură de durată.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Setări viteză/temperatură 2  
Jet de aer rece    
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire și suflare  
Tipuri de peri Sintetice  
Funcție de eliberare a buclelor n/a  
Diametru 38  mm
Diametre multiple n/a  
Timp de ondulare reglabil NO  
Accesorii 1: Perie de 38 mm  
Accesorii 2: Perie de îndreptat părul  
Accesorii 3: Concentrator  
Ergonomic/confort în utilizare
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240   
Cablu rotativ 360°    

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.