ROWENTA Perie pentru îndreptarea părului Power Straight CF5820F0

Perie pentru îndreptarea părului Power Straight CF5820F0
Mai rapidă decăt o placă de îndreptat, economisești cu 33%* mai mult timp!

Îndreaptă-ti părul și redă-i frumusețea, zi de zi! Rowenta Power Straight este prima perie de îndreptat dedicată părului greu de coafat. Datorită perilor cu acțiune triplă, această perie poate îndrepta chiar și cel mai electrizat păr cu ușurință. Cu Power Straight îndrepți părul de la rădăcină până la vârfuri în doar câteva minute!

Referință : CF5820F0

*comparativ cu placa de păr Rowenta SF4210. Test efectuat în 2017 de un laborator extern unde 24 de femei au observat un proces de îndreptare mai rapid. Rezultate finale: 27 de femei, timp economisit în medie de 28%.

Peria de îndreptat Power Straight: Soluția rapidă pentru îndreptarea părului electrizat și creț!

Peria Rowenta Power Straight a fost proiectată special pentru a îndrepta cu ușurință părul cu tendință de electrizare sau creț în doar câteva minute!

Perii cu acțiune triplă prind, întind și îndreaptă fierele de păr pentru rezultate rapide și eficiente. Procesul începe cu cei 40 de peri ce prind firele de păr chiar de la rădăcină.

Apoi, acestea sunt întinse cu ajutorul a 100 de peri ceramici încălziți. Procesul este încheiat de tehnologia Thermo Control ce difuzează căldură constant la o temperatură optimă pentru a îndrepta părul de la rădăcină până la vârf.

Generatorul de ioni limitează fenomenul de electrizare al părului și asigură rezultate pline de strălucire.

Descoperă o nouă experiență în materie de îndreptare a părului în doar câteva minute!

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Setări temperatură 160° - 180° - 200°  
Soft air n/a  
Jet de aer rece n/a  
Înveliş Ceramic  
Funcții De încălzire și îndreptare  
Tipuri de peri Cu sistem de încălzire  
Funcție de eliberare a buclelor n/a  
Diametre multiple n/a  
Rotire automată n/a  
Temperatură reglabilă 160° - 180°  °C
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută    
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece n/a  
Funcţie Respect n/a  
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Oprire automată 1h  
Afișaj LED  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 45  s
Grilaj detașabil n/a  
Înveliş perie n/a  
Semnal sonor de finalizare a ondulării n/a  
Specificații tehnice
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.