ROWENTA Perie rotativă cu aer cald Ultimate Experience CF9620F0

Perie rotativă cu aer cald Ultimate Experience CF9620F0
Inspirat de specialiștii în Hair Styling, conceput pentru tine

Peria rotativă cu aer cald Rowenta Ultimate Experience este un aparat compact 2 în 1 ce-ți va permite să obții rezultate ca la salon, din confortul locuinței tale. Noua și inovativa perie de la Rowenta îți va oferi rezultate profesionale datorită funcțiilor intuitive, proiectate special pentru o varietate de coafuri și a celor 3 perii pentru fiecare tip de păr.

Referință : CF9620F0

*test extern efectuat în 2019

BeneficiiProdus

Peria rotativă cu aer cald Rowenta Ultimate Experience: Inspirat de specialiștii în Hair Styling, conceput pentru tine

Peria rotativă cu aer cald Rowenta Ultimate Experience este partenerul ideal pentru ca tu să obții rezultate la nivel de salon în confortul locuinței tale.

Funcția avansată Style Assist va face toată treaba în locul tău, ajustându-se automat pentru rezultate perfecte: volum de la rădăcină la vârf, păr neted, moale și strălucire de lungă durată.

Această perie compactă 2 în 1 stilizează în timp ce usucă și vine la pachet cu un set de 3 perii proiectate în colaborare cu specialiștii în domeniu pentru a fi ideale pentru orice tip de păr: o perie pentru păr subțire/drept, una pentru păr gros/des și una pentru breton și fluiditate până la ultimul detaliu.

Bucură-te de rezultate ca la salon, de fiecare dată, cu peria rotativă cu un design compact și ușor de utilizat.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 630-750W  
Setări viteză/temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire, suflare și rotire  
Tipuri de peri Naturală  
Funcție de eliberare a buclelor n/a  
Diametre multiple    
Forma Rotundă  
Rotire automată    
Accesorii 1: 1 round brush 50 mm diameter for thick & unruly hair  
Accesorii 2: 1 round brush 50 mm diameter for thin & flat hair  
Accesorii 3: 1 round brush 38 mm diameter for short hair & fringes  
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută    
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece    
Funcţie Respect n/a  
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Indicator de încălzire n/a  
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    
Înveliş perie    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Ceramic  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.