ROWENTA PLACĂ DE PAR PREMIUM CARE 7/7 SF7460F0

PLACĂ DE PAR PREMIUM CARE 7/7 SF7460F0

Păr sănătos, nedeteriorat, chiar dacă este îndreptat zilnic*

Păr perfect drept, zi după zi, fără griji
Premium Care 7/7 este instrumentul de styling perfect pentru utilizare zilnică, datorită programului 7/7 care păstrează părul 100% rezistent*, îndreptându-l la temperatura optimă de 170°C. Învelișul exclusiv Cashmere Keratin şi generatorul de ioni îi păstrează fineţea şi strălucirea, în timp ce ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii pentru control absolut în timpul coafării.

Referință : SF7460F0

ÎNDREPTARE PERFECTĂ ÎN FIECARE ZI!

Oferind rezultate impecabile cu maximum de protecție pentru păr, Premium Care 7/7 este instrumentul de styling ideal pentru păr perfect îndreptat, sănătos și strălucitor, în fiecare zi.

Programul 7/7, îndreaptă părul la temperatura optimă de 170°C, protejându-l şi păstrându-i rezistenţa, pentru un proces de stilizare a părului perfect adaptat pentru utilizarea zilnică.

Combinația dintre învelișul exclusiv Cashmere Keratin și generatorul de ioni lasă părul mătăsos, ușor de coafat și extrem de strălucitor.

Ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii (de la 130°C la 200°C), iar sistemul pivotant al plăcilor asigură o presiune optimă asupra șuviței de păr și rezultate eficiente!

Dispune de un sistem de blocare a plăcilor pentru depozitare uşoară, în condiții de siguranță și de un cablu rotativ 360° pentru un confort sporit în utilizare.

* Folosind programul 7/7. Test realizat asupra rezistenţei la rupere a părului caucazian non-sensibil – laborator independent de testare – Franţa / iulie 2013.

* Folosind programul 7/7. Test realizat asupra rezistenţei la rupere a părului caucazian non-sensibil – laborator independent de testare – Franţa / iulie 2013.

Caracteristici tehnice/Comparare

Înveliş plăci Cashmere Keratin  
Funcții Îndreptare perfectă  
Dimensiuni plăci 25x90  mm
Plăci glisante    
Temperatură reglabilă a plăcilor 130/150/170/200  °C
Funcţia Respect - setarea temperaturii la 170 °C    
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Generator de ioni    
Afișaj LED  
Timp de încălzire 30  s
Inel de agăţare    
Siguranţă Sistem de blocare  
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Roz/alb  

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.