ROWENTA FOR ELITE Uscător de păr Moveling CV3812F0

Uscător de păr Moveling CV3812F0
100% Eficient, pentru uscare rapidă

Rowenta Moveling este un uscător de păr performant ce asigură rezultate deosebite rapid şi eficient, cu un consum de energie redus cu 20%*. Învelişul exclusiv Keratin & Shine intensifică strălucirea părului prin efectul natural de reducere a electrizării al Turmalinei.

Referință : CV3812F0

*Modelul de 1700 W prin comparaţie cu un model de 2100 W al aceluiaşi producător

USCĂTOR DE PĂR: PERFORMANŢĂ ÎNALTĂ ŞI EFICIENŢĂ ENERGETICĂ!

  Combinând un nivel de performanță fără compromis cu consumul redus al energiei, uscătorul de păr Rowenta Moveling asigură o uscare rapidă și eficientă.

Cu performanţe măsurate la 2100 Effiwatts, jetul de aer de înaltă eficienţă produce rezultate echivalente cu cele ale unui model cu o putere de 2100 W, cu un consum real de energie de 1700 W, având ca rezultat o creştere a eficienţei energetice cu 20%*.

Învelişul exclusiv Keratin & Shine combină proteina Keratină cu Turmalina, intensificând strălucirea şi reducând electrizarea efectul antistatic prin acţiunea ionilor negativi.

Setările de uscare adaptabile creează fluxul de aer perfect pentru fiecare tip de păr, iar jetul de aer rece fixează coafura pentru rezultate ce durează mai mult timp.

Toate acestea, într-un design compact, uşor de manevrat şi ergonomic pentru maxim de confort în utilizare.

*Modelul de 1700 W prin comparaţie cu un model de 2100 W al aceluiaşi producător  .

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1700  
Performanţă 2100  Effiwatts
Viteza de uscare 4,9  g/min
Dimensiuni duze 18x72  mm
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Tourmaline  
Concentrator 1  
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Compact    
Inel de agăţare    
Funcţie ECO    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltaj 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.