ROWENTA Ventilator turn Silent Comfort 3 în 1 HQ8110F0

Ventilator turn Silent Comfort 3 în 1 HQ8110F0
Singurul ventilator turn 3 în 1 ultra silențios* ce filtrează, răcește și încălzește aerul

Filtrează aerul, răcorește-te și încălzește-te cu elegantul și silențiosul ventilator turn Rowenta Silent Comfort 3 în 1. Tehnologia sa Air Filtration filtrează praful și părul de animale de companie cu dimensiuni de până la 500 de microni pentru performanțe de lungă durată și reducerea mirosurilor neplăcute. În același timp, funcțiile de ventilator și aerotermă oferă un nivel foarte scăzut de zgomot pentru confort sporit în ambele sezoane.

Referință : HQ8110F0

*de la Rowenta

*vs puterea maximă

BeneficiiProdus

Ventilatorul turn Rowenta Silent Comfort 3 în 1: Combinația perfectă dintre ventilator și aerotermă cu nivel scăzut de zgomot

Bucură-te de confort sporit pentru întregul an datorită ventilatorului turn Rowenta Silent Comfort 3 în 1 ce filtrează, răcește și încălzește aerului.

Datorită Tehnologiei Air Filtration, ventilatorul filtrează praful și părul animalelor de companie cu dimensiuni de până la 500 microni, pentru performanțe de lungă durată și reducerea mirosurilor neplăcute.

Rowenta Silent Comfort 3 în 1 te va răcori vara în deplină liniște (43 dB(A) în modul ventilator) sau îți va încălzi rapid camera (2400 W) în sezonul rece.

Funcție Smart detectează temperatura camerei și ajustează automat puterea pentru a ajunge și menține temperatura dorită, ceea ce va duce la un consum redus de energie electrică.

Funcția Eco încălzește camera folosind cu până la 50% mai puțină energie electrică, pentru ca tu să economisești bani în timp ce beneficiezi de confort sporit în sezonul rece.

Ventilatorul beneficiază de o oscilație de 70° pentru o difuzie îmbunătățită a aerului în cameră, funcție de Oprire Automată Programată și Pornire Întârziată de până la 24 de ore pentru confort sporit.

Toate aceste funcții sunt ușor accesibile datorită ecranului de mari dimensiuni și a telecomandei incluse în pachet.

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip 3 in 1 : heater + fan + filter  
Culoare Alb  
Finisaje Satinat  
Înălțime 0.81  m
Specificaţii tehnice
Frequency of use Daily  
Room coverage 35-40 m2  
Timer / Auto-off    
Delayer start    
Reglaj ecologic    
Tensiune 220   
Frecvență 50  Hz
Performanţă
Putere 2400  
Oscilație    
Ventilator de răcire    
Mărimea ideală a camerei (m2) 35-40  
Siguranţă
Oprire automată    
Lumină pilot    
IP 20  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Lungimea cablului de alimentare 1.9  m
Filtru    
Compatibil cu / montat pe perete NO  
Termostat Electronic  
Mâner    
Telecomandă    
Depozitare telecomandă    
Ecran LED  
Tip de ștecher Europeană  
Funcţii inteligente
Cronometru    
Anti-îngheț    
Silenţiozitate
Nivel minim de zgomot 43  dB(A)
Nivel maxim de zgomot 63  dB(A)

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.