ROWENTA Umidificator Aqua Boost HU4020F0

Umidificator Aqua Boost HU4020F0
Umidificare inteligentă zi și noapte

Un nivel echilibrat de umiditate este esențial pentru confortul optim din locuința ta. Cu umidificatorul Rowenta Aqua Boost te bucuri de umidificare rapidă a aerului datorită funcțiilor inteligente și a soluției antibacteriene pentru un flux de aer mai curat*, toate acestea într-un design ergonomic, cu orificiu de alimentare în partea superioară pentru utilizare ușoară.

Referință : HU4020F0

** Combate creșterea germenilor din baza de apă a dispozitivului, îndepărtează până la 99,9% din bacteriile Escherichia Coli și Staphylococcus Aureus reprezentând majoritatea bacteriilor despre care se știe că există după 30 de minute de utilizare în poziția de flux de aer cald - în condiții normale de utilizare. Teste efectuate de un laborator independent.

BeneficiiProdus

Umidificatorul Rowenta Aqua Boost: Nivel optim de umiditate pentru locuința ta

Umidificatorul Rowenta Aqua Boost oferă un flux de aer umed puternic, combinat cu gurile de aerisire 360°, asigură o umidificare rapidă și omogenă pentru a atinge nivelul de umiditate dorit într-un timp scurt.

Orificiul de alimentare montat în partea superioară oferă o utilizare și curățare ușoară, în timp ce acțiunea sa antibacteriană elimină până la 99.9% din bacteriile din picăturile de apă, rezultatul fiind un flux de aer umed curat pentru tine și cei dragi.

Aparatul oferă o arie de acțiune de până la 50 m2 și beneficiază de funcția inteligentă ce păstrează automat nivelul de umiditate dorit - ideal pentru camerele copiilor.

Nu în ultimul rând, aparatul este foarte silențios și oferă o autonomie de lungă durată, perfect pentru utilizare continuă de-alungul nopții, în deplină liniște.

Caracteristici tehnice/Comparare

TEHNOLOGIE
Tipul de produse Umidificator  
Tip de tehnologie Ultra-sonic  
Abur Cald și rece  
PERFORMANȚĂ
Emisie de abur 380  
Capacitatea rezervorului de apă (L) 2.5  L
Timpul de funcționare Până la 15 ore  
Număr de viteze 6  
>40 m2  
FUNCȚII INTELIGENTE
Mod automat    
Regim de noapte    
Senzori Nu  
Higrometru    
Indicator de nivel al umidității aerului    
Reglarea umidității Da  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Acțiune antibacteriană    
Cartuș de demineralizare    
Oprire automată    
Panou de comandă Electronic  
Cronometru Da   
Pornire programabilă Nu  
Tip de ștecher Europeană  
Putere 28W/115  
Culoare Alb & argintiu  
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Înainte de a-l curăţa, opriți întotdeauna aparatul și scoateţi-l din priză.
Nu scufundaţi niciodată baza produsului sau cablul de alimentare și ştecărul în apă sau în orice alt lichid. Nu utilizați detergenți sau produse abrazive pentru a curăța aparatul.
Este important să curățați periodic rezervorul de apă, camera de nebulizare (în jurul discului ceramic) și orificiile de ventilație de sub aparat.
Curățarea discului: curățarea regulată a discului ceramic împiedică depunerea calcarului. Nu utilizați ustensile dure sau abrazive pentru a evita deteriorarea discului.
Curățarea rezervorului de apă: scoateți cartușul anticalcar (în funcție de model) și clătiți-l în apă curată, apoi spălați rezervorul și capacul acestuia cu apă și detergent.
Curățarea camerei de nebulizare: umpleți camera de nebulizare cu un amestec de apă și de oțet alb în cantități egale, lăsați amestecul să acționeze timp de 4 ore, apoi vărsați lichidul și clătiți camera cu apă curată (N.B.: asigurați-vă că apa nu intră în orificiul ventilatorului).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.