ROWENTA Aerotermă Air Force Intense 2 în 1 HQ7152F0

Aerotermă Air Force Intense 2 în 1 HQ7152F0
Cea mai puternică aerotermă*

Air Force combină funcțiile unei aeroterme și ale unui ventilator într-un singur produs puternic, ce beneficiază de Tehnologia Air Circulator pentru confort sporit în fiecare anotimp. Cea mai puternică aerotermă și cel mai performant și silențios ventilator de la Rowenta, oferă caracteristici inteligente, perfercte pentru o utilizare pe tot parcursul anului.

Referință : HQ7152F0

*din gama Rowenta 2 în 1, la treapta maximă de viteză

BeneficiiProdus

Aeroterma Rowenta Air Force Intense: Aparatul 2 în 1 puternic și versatil

Bucură-te de confort sporit pe tot parcursul anului datorită lui Air Force 2 în 1, cea mai puternică aerotermă și cel mai performant și silențios ventilator de la Rowenta.

Aceasta beneficiază de tehnologia patentată Air Circulator ce asigură o circulație optimă a aerului pe întreaga suprafață a camerei pentru încălzire și împrospătare rapidă.

Modul Eco enonomisește curent electric cu până la 50% comparativ cu treapta maximă de putere și temperatură, în timp ce Modul Auto ajustează automat parametrii în funcție de necesitățile tale pentru un nivel de confort sporit.

În completarea pachetului, vin funcțiile inteligente precum cronometrul, funcția de Pornire Întârziată ușor de utilizat și o telecomandă pentru control de la distanță.

Cu Air Force Intense, te bucuri de confort sporit, indiferent de sezon!

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip 2 în 1: aerotermă + ventilator  
Culoare Alb/Argintiu  
Finisaje Lucios/satinat  
Înălțime 0.6  m
Specificaţii tehnice
Frequency of use Daily  
Room coverage >40 m2  
Timer / Auto-off    
Delayer start    
Reglaj ecologic    
Tensiune 220-240   
Frecvență 50  Hz
Performanţă
Putere 2600  W
Oscilație    
Ventilator de răcire    
Mărimea ideală a camerei (m2) 40-45  
Siguranţă
Oprire automată    
Lumină pilot    
IP 20  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Lungimea cablului de alimentare 1.85  m
Termostat Electronic  
Mâner    
Telecomandă    
Depozitare telecomandă    
Ecran LED  
Funcţii inteligente
Cronometru    
Anti-îngheț    
Silenţiozitate
Nivel minim de zgomot 43  dB(A)

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.