ROWENTA Aparat împotriva țânțarilor Mosquito Protect MN4010F0

Aparat împotriva țânțarilor Mosquito Protect MN4010F0
Capcană pentru țânțari de până la 7 ori mai eficientă*

Mosquito Protect este un aparat împotriva țânțarilor ce nu necesită utilizarea vreunei substanțe chimice fiind astfel prietenos cu mediul înconjurător și sigur pentru cei apropiați. Practic, acest produs este o capcană inteligentă pentru țânțari:

  • Pasul 1: datorită sistemului de iluminare UV LED aceștia sunt atrași;
  • Pasul 2: sistemul de aspirare ultra eficient captează țânțarii în rezervor.

Aparatul împotriva țânțarilor este o investiție pe termen lung ce nu necesită realimentarea cu rezerve sau alte consumabile.

 

Referință : MN4010F0

Aparatul împotriva țânțarilor ROWENTA Mosquito Protect: elimină țânțarii cu un aparat silențios, prietenos cu mediul înconjurător și sigur pentru cei dragi!

Mosquito Protect este un aparat împotriva țânțarilor de mici dimensiuni ce nu produce zgomot în timpul utilizării.

Acesta este ușor de manevrat și de golit și nu produce niciun fel de miros neplăcut.

Este sigur de folosit în preajma animalelor de companie sau a copiilor, fiind și prietenos cu mediul înconjurător.

Mosquito Protect este o investiție pe termen lung întrucaă nu necesită realimentarea cu vreo substanță chimică.

*În comparație cu o capcană ce folosește lămpi UV flourescente sau incadescente.

Caracteristici tehnice/Comparare

Nivel maxim de zgomot 28.3  dB(A)
Tensiune 220-240  V
Frecvență 50/60  Hz
Putere 4  W

Documentație

Întrebări frecvente

Aparatul dumneavoastră funcționează cu apă potabilă (apă rece de la robinet) – apă cu grad scăzut de duritate, dacă este posibil.
Nu, cu excepția cazului în care aparatul este echipat cu un sistem de difuzie a parfumului. În nici un caz nu trebuie să adăugați uleiuri esențiale sau alți aditivi în tubul de vaporizare și/sau în rezervorul de apă.
Filtrele de dezodorizare și filtrul HEPA nu pot fi curățate și reutilizate – acestea trebuie înlocuite. Filtrul preliminar este reutilizabil (îndepărtați praful cu ajutorul unui aspirator sau curățați-l cu apă).
Filtrul HEPA trebuie schimbat o dată la 6 luni; filtrul de dezodorizare trebuie înlocuit o dată la 3 luni. Filtrul preliminar trebuie curățat la fiecare 2-4 săptămâni. Aceste intervale de frecvență sunt specificate pentru o utilizare zilnică de 8 ore la viteza 1 și pot varia în funcție de mediul de utilizare.
Înainte de a-l curăţa, opriți întotdeauna aparatul și scoateţi-l din priză.
Nu scufundaţi niciodată baza produsului sau cablul de alimentare și ştecărul în apă sau în orice alt lichid. Nu utilizați detergenți sau produse abrazive pentru a curăța aparatul.
Este important să curățați periodic rezervorul de apă, camera de nebulizare (în jurul discului ceramic) și orificiile de ventilație de sub aparat.
Curățarea discului: curățarea regulată a discului ceramic împiedică depunerea calcarului. Nu utilizați ustensile dure sau abrazive pentru a evita deteriorarea discului.
Curățarea rezervorului de apă: scoateți cartușul anticalcar (în funcție de model) și clătiți-l în apă curată, apoi spălați rezervorul și capacul acestuia cu apă și detergent.
Curățarea camerei de nebulizare: umpleți camera de nebulizare cu un amestec de apă și de oțet alb în cantități egale, lăsați amestecul să acționeze timp de 4 ore, apoi vărsați lichidul și clătiți camera cu apă curată (N.B.: asigurați-vă că apa nu intră în orificiul ventilatorului).
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.