ROWENTA Aparat împotriva țânțarilor Mosquito Protect MN4010F0

Aparat împotriva țânțarilor Mosquito Protect MN4010F0
Capcană pentru țânțari de până la 7 ori mai eficientă*

Mosquito Protect este un aparat împotriva țânțarilor ce nu necesită utilizarea vreunei substanțe chimice fiind astfel prietenos cu mediul înconjurător și sigur pentru cei apropiați. Practic, acest produs este o capcană inteligentă pentru țânțari:

  • Pasul 1: datorită sistemului de iluminare UV LED aceștia sunt atrași;
  • Pasul 2: sistemul de aspirare ultra eficient captează țânțarii în rezervor.

Aparatul împotriva țânțarilor este o investiție pe termen lung ce nu necesită realimentarea cu rezerve sau alte consumabile.

 

Referință : MN4010F0

Aparatul împotriva țânțarilor ROWENTA Mosquito Protect: elimină țânțarii cu un aparat silențios, prietenos cu mediul înconjurător și sigur pentru cei dragi!

Mosquito Protect este un aparat împotriva țânțarilor de mici dimensiuni ce nu produce zgomot în timpul utilizării.

Acesta este ușor de manevrat și de golit și nu produce niciun fel de miros neplăcut.

Este sigur de folosit în preajma animalelor de companie sau a copiilor, fiind și prietenos cu mediul înconjurător.

Mosquito Protect este o investiție pe termen lung întrucaă nu necesită realimentarea cu vreo substanță chimică.

*În comparație cu o capcană ce folosește lămpi UV flourescente sau incadescente.

Caracteristici tehnice/Comparare

Nivel maxim de zgomot 28.3  dB(A)
Tensiune 220-240  V
Frecvență 50/60  Hz
Putere 4  W

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.