ROWENTA Rowenta Hair Therapist™ Perie reparatoare cu abur CF9940F0

Rowenta Hair Therapist™ Perie reparatoare cu abur CF9940F0
Primul dispozitiv care repară părului deteriorat

Incepe-ti calatoria catre un par mai sanatos! Rowenta Hair Therapist™ repara, reconstruieste si intareste, oferind o ingrijire completa pentru parul tau zi de zi. Aceasta perie cu abur este prima de acest tip, cu tehnologia exclusiva Thermal Care™ care repara parul deteriorat cu pana la 78%.* Experimenteaza un par mai disciplinat, mai stralucitor si mai usor inca de la prima utilizare. Datorita invelisului Keratin, periilor moi si tratamentului activ cu aburi repara in mod natural parul. Toate acestea intr-un moment relaxant de ingrijire personala pentru a-ti completa rutina de frumusete.

 

Referință : CF9940F0

**dovedit stiintific dupa o luna de utilizare, cu o medie de 70%, Franta 2022

BeneficiiProdus

Rezultate vizibile de la prima utilizare, par mai sanatos dupa o cura de o luna

Rowenta prezinta noul dispozitiv Hair Therapist™ care repara pana la 78%* din parul deteriorat dupa o luna de utilizare zilnica.

Rezultatul a sapte ani de cercetare si dezvoltare, Hair Therapist™ ofera rezultate de la prima utilizare.

De la prima utilizare, 97%** dintre femeile care au incercat peria reparatoare cu abur Rowenta Hair Therapist™ au experimentat un par mai moale, 79%** au avut un par mai stralucitor, iar 88%* au avut un par mai usor de coafat.

Printr-o singura periere, noua perie HAIR THERAPIST™ oferă doza potrivita de abur pentru a inmuia si pregati firul de par pentru tratament.

Apoi prin periajul manual combinat cu temperatura potrivita repara si netezeste parul, cu fiecare periaj in parte. HAIR THERAPIST™ nu este o perie de îndreptat sau de coafat, este un dispozitiv care repară părului deteriorat. Rezultatele se obtin dupa o luna de utilizare zilnic 3-10 minute.

**Test de perceptie sub control clinic, 33 de voluntari - Franta 2022.

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.