ROWENTA Perie cu aer cald Volumizer CF6130F0

Perie cu aer cald Volumizer CF6130F0
Peria cu aer cald Rowenta oferă coafurii tale volum 3D, cu până la 2x mai mult*

Peria cu aer cald Rowenta Volumizer oferă o acțiune triplă de uscare și coafare pentru rezultate excepționale și de lungă durată în fiecare zi. Tehnologia 3D Volume Booster oferă un flux de aer puternic și o perie cu un tipar special al perilor proiectat special să ridice firele de păr de la rădăcini. Peria în formă ovală stilizează părul în timp ce-l usucă, oferindu-i un plus de volum de la rădăcini la vârfuri. Descoperă peria perfectă ce oferă o uscare rapidă cu un plus de volum și strălucire ce nu va înceta să întoarcă priviri.

Referință : CF6130F0

*test de percepție vs păr uscat în mod natural, 30 de voluntari, perioadă de 1 lună, Franța 2021

*test de percepție vs păr uscat în mod natural, 30 de voluntari, perioadă de 1 lună, Franța 2021

**test de percepție vs păr uscat în mod natural, 30 de voluntari, perioadă de 1 lună, Franța 2021

Peria cu aer cald Rowenta Volumizer: Du sesiunile de coafat într-o nouă dimnesiune

Perie cu aer cald Rowenta Volumizer este unealta ce te va ajuta să duci sesiunile tale zilnice de stilizare într-o cu totul altă dimensiuni.

Aceasta oferă o acțiune triplă de uscare - perii ridică firele de păr de la rădăcini în timp ce coafează și mărește volumul natural al părului tău - și un cap în formă ovală de dimensiuni XL.

Bucură-te de coafuri fabuloase zi după zi datorită celor 4 orificii prin care ionii  sunt eliberați, lăsându-ți părul moale, ușor de coafat și plin de strălucire.

Caracteristici tehnice/Comparare

Culoare ștecher Alb  
Formă ștecher Ștecher drept  
Tip de ștecher Europeană  
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Voltage 220-240  V
Culoare Alb & argintiu  
Setări viteză/temperatură 3  
Reglajul debitului de aer 3  
Jet de aer rece n/a  
Soft air    
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire și suflare  
Tipuri de peri Naturală  
Forma Altele  
Generator de ioni    
Vârf rece    
   
   
   
   
Wet hair  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.