ROWENTA Placă de îndreptat părul Ultimate Experience SF8210F0

Placă de îndreptat părul Ultimate Experience SF8210F0
Alunecare perfectă. Coafuri aparte

Nimic nu se compară cu acel sentiment de proaspăt ieșit din salon. Acum, cu placa de îndreptat părul Rowenta Ultimate Experience, vei putea să obții acest sentiment de fiecare dată din confortul locuinței tale. Descoperă aparatul perfect care va revoluționa rutina ta zilnică de înfrumusețare datorită învelișului de lac cu alunecare ușoară, mânerului proiectat special pentru stilizare fără efort, toate acestea pentru ca tu să poți obține rezultate perfecte de fiecare dată.

Referință : SF8210F0

BeneficiiProdus

Placa de îndreptat părul Rowenta Ultimate Experience: Alunecare perfectă. Coafuri aparte

Să arăți impecabil nu a fost niciodată mai simplu.

Placa de îndreptat părul Rowenta Ultimate Experience îți va oferi cu fiecare utilizare acel sentiment revigorant de salon în confortul locuinței tale.

Rowenta a trecut printr-un deceniu de cercetări în domeniul îngrijirii părului pentru a perfecționa această placă de îndreptat părul, o adevărată inovație ce oferă alunecare ușoară, fără efort datorită învelișului de lac.

Această placă dispune de un mâner și plăci special concepute pentru a te ajuta să obții rezultate naturale fără efort, în timp ce sistemele de siguranță permit o utilizare fără griji.

De asemenea, placa îți va permite să creezi bucle și onduleuri strălucitoare fără efort, obținând astfel rezultatele mult dorite.

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Înveliş plăci Ceramic  
Funcții Îndreptare perfectă şi bucle  
Plăci glisante    
Ergonomic/confort în utilizare
Afișaj LED  
Siguranţă Capac termorezistent  
Oprire automată 45 de minute  
Specificații tehnice
Voltage 220-240  V
Garanție 2 ani  
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Ceramic  
Lungimea cablului de alimentare 2.70  m
Culoare Negru & Roz pudrat  

Documentație

Întrebări frecvente

Puteți continua să utilizați produsele dumneavoastră obișnuite, cum ar fi geluri de coafat, balsamuri de păr, spumă de păr etc. Sau, mai bine, utilizați produse de protecție împotriva căldurii, concepute special pentru bucle și îndreptare. Cu toate acestea, nu utilizați niciodată placa de îndreptare a părului dacă ați aplicat un balsam relaxant pentru păr, deoarece vă poate deteriora grav părul.
Nu, dacă îl îndreptați cu o placă de îndreptat clasică. După șamponare, este nevoie de aplicarea unui balsam. Folosiți uscătorul de păr până ce părul este aproape complet uscat.
Puteți folosi placa de îndreptat părul Wet & Dry atât pe părul uscat, cât și pe părul ud.
Începeți întotdeauna cu firele de păr de dedesubt: începeți mai întâi de la bază, deplasați-vă pe lateral și finisați în față.
Evitați mișcările bruște în timp ce vă coafați; îndreptați fiecare secțiune o singură dată, într-o mișcare continuă. Repetați mișcarea dacă este necesar.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
• Coafură scurtă sau stratificată sau fir de păr subțire și fragil: plăci de îndreptat înguste sau normale.
• Păr lung (mai jos de umeri): plăcile late facilitează și accelerează procesul de îndreptare.
• Fir de păr gros, dezordonat, greu de îndreptat sau neîngrijit: plăci negre de îndreptat profesioniste.
Acestea sunt în principal destinate femeilor cu păr care este greu de îndreptat, ondulat, creț sau foarte lung. Cu acestea câștigați timp și obțineți rezultate excelente.
• Păr fin, fragil sau degradat: între 80 și 150°C.
• Păr normal, fin sau moale: între 150 sau 170°C.
• Păr creț, ondulat sau foarte creț: între 170 și 190°C.
• Păr de tip african sau cârlionțat: între 190 și 230°C.
Anumite modele au un sistem de reglare automată a temperaturii în funcție de tipul de păr și de aspectul acestuia.
Puteți folosi placa de întins părul Lissima pe păr lung, pe un păr de lungime medie și stratificat, precum și pentru tunsori scurte de tip bob.
Acest sistem permite plăcilor să se adapteze la grosimea firului de păr și de a rămâne permanent în contact cu firul de păr pentru o îndreptare mai eficientă.
Aceasta permite o adaptare automată la temperatura optimă în funcție de tipul de păr (cârlionțat, creț etc.) și de aspectul părului (sănătos, degradat etc.) pentru a-l proteja.
Acest tip de înveliș protejează în mod natural părul de efectele căldurii, conferindu-i strălucire.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.