Rowenta Aspirator vertical X-Pert Essential 260 RH7329WO Întrebări Frecvente

Performanță de top

Menține-ți casa curată oricând, fără constrângeri, datorită aspiratorului vertical Rowenta X-Pert Essential 260. Acesta oferă performanțe de top pe orice tip de podea datorită periei unice, sau orice suprafață datorită mânerului detașabil. Rowenta X-Pert Essential va deveni partenerul tău zilnic pentru sesiunile de curățat, oferind rezultate perfecte de fiecare dată chiar și pentru zonele greu accesibile.

Referință : RH7329WO

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.

Documentație