Rowenta Aspirator vertical multifuncțional Air Force 360 RH9079WO Întrebări Frecvente

Performanță înaltă pe toate tipurile de suprafețe

Folosirea zilnică a aspiratorului este cea mi bună modalitate de menținere a locuinței perfect curate. Pentru a aspira fara niciun fel de restricție, Rowenta lansează AIR FORCE™ 360, un aspirator vertical multifuncțional ce va deveni cu ușurință partenerul tău ideal în menținerea curățeniei locuință. Capul de aspirare ultra eficient prevăzut cu iluminare LED te ajută să vezi și să aspiri praful zilnic, chiar și din cele mai greu accesibile zone ale casei.

Referință : RH9079WO

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.

Documentație