De ce Forever Sharp? Perspectivă din partea bărbierului!

Acest articol este primul, dintr-o serie de șase, în cadrul cărora noi, cei de la frizeria The Barber vă vom oferi o serie de tips and tricks cu privire atât la aparatul hibrid Rowenta Forever Sharp cât și cu privire la îngrijirea și întreținerea bărbii și a pielii înainte cât și după bărbierit.

Înainte de a alege un aparat de ras este foarte important de știut ce tip de barbă dorești să porți sau ce tip de ras vrei să experimentezi. Este important de știut faptul că un aparat electric nu îți va oferi niciodată un “clean shave” deoarece lamele acestora nu intră un contact direct cu pielea așa cum o face efectiv lama de ras a unui brici de exemplu. Cu toate acestea, în cazul aparatului Rowenta Forever Sharp lamele sunt suficient de subțiri și de ascuțite încât să-ți poată oferi un rezultat foarte apropiat de cel al unui brici, de exemplu.

Așa cum am menționat și mai sus, din punctul nostru de vedere, punctul forte al produsului Forever Sharp este, de departe, sistemul de lame. Acesta este unul cu autoascuțire și lame pe ambele părți, fapt ce-ți va permite să-ți cureți cu foarte mare ușurință atât gâtul cât și pomeții. Mai mult, având autoascuțire nu mai ești nevoit să achiziționezi periodic lame de schimb.

Un alt punct forte al aparatelor din gama Forever Sharp îl reprezintă bateria. O încărcare completă ține aproximativ 90 de minute, asta înseamnă cel puțin 10-15 utilizări în regim normal. Am fost umiti să vedem că putem testa un astfel de aparat o zi întreagă, în regim de frizerie, fără a fi nevoiți să îl încărcăm.

Pentru cei ce doresc doar să își scurteze barba, gama Forever Sharp vine cu trei pieptăni de 1, 3 și 5mm.

Aceștia sunt destul de subțiri însă își fac treaba destul de bine și sunt practice, iar cei care au un fir de păr moale nu vor avea nici cea mai mică problemă, în schimb persoanele cu un fir de păr ceva mai gros vor fi nevoiți să insiste puțin pe anumite zone.

Concluzii:

Dacă ar fi să rezumăm toate cele menționate mai sus, am putea spune că Rowenta Forever Sharp este cea mai bună și mai economică soluție disponibilă la ora actuală pe piață, pentru bărbații ce doresc un aparat de ras capabil să le ofere fie un bărbierit sau un aranjat de barbă, de calitate, fără prea multe bătăi de cap.

Articol scris de specialiștii de la The Barber