ROWENTA Aparat de tuns barba Expertise TN3400F0

Aparat de tuns barba Expertise TN3400F0
Aparat de tuns barba ideal pentru o barbă perfect stilizată

Aparatul de tuns barba Expertise îţi păstrează aspectul impecabil al bărbii. Lama ascuţită cu înveliş din titan motorul de mare viteţă şi setările ultraprecise garantează rezultate perfecte de fiecare dată, chiar şi sub duş, în timp ce bateria rezistentă şi indicatorul LED inteligent asigură sesiuni de tuns fără griji.

Referință : TN3400F0

APARAT DE TUNS BARBA: BARBA PERFECTĂ DE FIECARE DATĂ

Aparatul de tuns barba Expertise este partenerul ideal pentru o barbă perfect stilizată.

Datorită motorului de mare viteză şi a lamei cu înveliş din titan foarte rezistent, barba este tăiată eficient, dintr-o singură mişcare.

Datorită celor 30 de lungimi diferite de tăiere, reglajului fin cu precizie de 0,5 mm şi pieptenului special pentru barbă, obţii exact rezultatele dorite, iar cu tehnologia Wet&Dry te bucuri de un confort maxim în utilizare, chiar şi la duş.

Acumulatorii NiMh cu o autonomie de 90 de minute garantează utilizarea fără fir timp de cel puțin 5 sesiuni detaliate de tuns, iar indicatorul LED cu două culori îţi indică nivelul bateriei şi timpul de funcţionare rămas pentru sesiuni de tuns eficiente şi fără griji.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Oţel inoxidabil  
Înveliş lame Titan  
Tehnologie lame Ultra-Sharp  
Turația motorului (rpm) 6500  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0,5  mm
Setări de precizie 0,5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Barbă  
Micro setări Pieptene de înaltă precizie  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 32  mm
Tip de pieptene pentru barbă Cu micro-setări  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii 0,5-15  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 30  
Autonomie 90  min
Timp de reîncărcare 12  h
Utilizare Fără fir  
Tip baterie NiMh  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Complet lavabil  
Indicator de încărcare LED  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Negru/argintiu  
Voltage 100-240  V
Altele Kit de curăţare  
Funcţie Wet & Dry    

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.