ROWENTA x KARL LAGERFELD Ondulator conic Rowenta x Karl Lagerfeld CF324LF0

Ondulator conic Rowenta x Karl Lagerfeld CF324LF0
Bucle și onduleuri naturale, pline de strălucire

Cu ondulatorul conic Rowenta Karl Lagerfeld obții bucle naturale și onduleuri superbe dintr-o singură mișcare. Învelișul Keratin & Glow îți face părul mătăsos și adaugă un plus de strălucire prin eliminarea efectului de încrețire a părului pentru bucle superbe și pline de volum.

Referință : CF324LF0

Bucle naturale și moi. Păr mătăsos și strălucitor.

Ondulatorul conic Rowenta Karl Lagerfeld creează bucle naturale și onduleuri superbe cu ușurință.

Învelișul Keratin & Glow reduce efectul de electrizare cauzat de energia statică și îți face părul mătăsos și neted pentru mai mult timp.

Bucură-te de confort sporit datorită cablului de alimentare rotativ 360° și a mănușii de protecție pentru o manevrare în siguranță a ondulatorului.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 39-41  W
Soft air n/a  
Jet de aer rece n/a  
Înveliş Keratin & Glow  
Funcții Bucle  
Forma Conică  
Temperatură reglabilă 120-200  °C
Respect pentru păr şi ergonomie
Vârf rece    
Funcţie Respect n/a  
Temperatura maximă a jetului de aer 200  °C
Ergonomic/confort în utilizare
Indicator de încălzire    
Grilaj detașabil n/a  
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Culoare Negru & roșu  
Accesorii suplimentare incluse Mănușă de protecție  
Tip de ștecher Europeană  
   
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.