ROWENTA Aparat de tuns barba Signature TN4500F0

Aparat de tuns barba Signature TN4500F0
Pachetul ideal pentru îngrijirea și stilizarea bărbilor lungi

Cu aparatul de tuns Rowenta Signature, barba ta va arăta perfect în fiecare zi. Acesta a fost proiectat special pentru întreținerea bărbilor de mari dimensiuni, oferind o tăiere perfectă dintr-o singură mișcare. Lamele cu înveliș din titan și tehnologia de autoascuțire asigură o performanță de lungă durată. Cei 2 piepteni ajustabili pe 44 de poziții precise oferă o personalizare ușoară a oricărui tip de barbă. Pachetul include un set de accesorii pentru o barbă perfectă: o perie cu peri de mistreț și o foarfecă din inox premium.

Referință : TN4500F0

BeneficiiProdus

Aparatul de tuns barba Rowenta Signature: Îngrijire perfectă a bărbii

Aparatul de tuns barba exclusiv Rowenta Signature este conceput special pentru a oferi rezultate perfecte pe bărbile lungi și dese datorită lamei cu o dimensiune ideală de 39 mm.

Lamele din inox premium, cu înveliș ceramic asigură o durată lungă de viață.

Cei doi piepteni ajustabili asigură rezultate personalizate pentru orice tip de barbă, cu un număr de 44 de lungimi diferite de tăiere (de la 0.5 la 30 mm).

Pachetul include un set de accesorii ideal pentru o întreținere perfectă a bărbii: o perie 100% din peri de mistreț și o foarfecă din inox pentru mustață plus o husă pentru transport ușor atât al accesoriilor cât și al aparatului.

Bateria Lithium-ION oferă o autonomie de până la 120 de minute și o încărcare completă în 90 de minute.

Indicatorul LED permite o monitorizare perfectă a nivelului bateriei, aparatul oferind posibitatea utilizării fără cablu de alimentare.

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Înveliş lame Titan  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Zone compatibile Barbă  
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 39  mm
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări de precizie pieptene pentru barbă 0.5  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii De la 0.5 la 30 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 44  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Încărcare rapidă a bateriilor    
Utilizare Fără fir sau conectat la priză  
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Cap de tăiere lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
Depozitare Vanity  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Albastru  
Voltaj 100-240  V
Tip baterie Litiu ion  
Autonomie 120 de minute  
Timp de reîncărcare 1.30  h

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm