ROWENTA Aparat de tuns barba Stylis Beard Trimmer TN2800F4

Aparat de tuns barba Stylis Beard Trimmer TN2800F4
Barbă perfectă, zi de zi

Cu aparatul de tuns barba Stylis, barba ta este întotdeauna perfect aranjată. Lame sale de înaltă calitate ce se ascut singure și setările de precizie asigură lungimea și stilizarea dorită. Confortabil și ușor de folosit, aparatul este dotat cu acumulatori ce oferă o autonomie de 90 de minute, ceea ce îl face ușor de folosit oriunde, oricând.

Referință : TN2800F4

Aparat de tuns barba reîncărcabil Stylis: eficiență de durată

Păstrează-ți barba perfectă zi de zi cu aparatul de tuns barba de înaltă performanță Rowenta Stylis.

Este foarte ușor să obții rezultatele pe care le dorești datorită lamelor din oțel inoxidabil ce se ascut singure și a setărilor de precizie de până la 1 mm (lungimi ajustabile cuprinse între 0.5-10 mm).

Întotdeauna gata de utilizare datorită acumulatorilor ce oferă o autonomie de 90 de minute, reîncărcarea fiind realizată prin intermediul cablului USB.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Tip de motor Motor DC  
Turația motorului (rpm) 7500 rpm  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.5  mm
Setări de precizie 1  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Barbă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 32  mm
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii 0.5-10 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 11  
Autonomie 90 min  
Timp de reîncărcare 12  h
Tip baterie NiMh  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Cap de tăiere lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Negru/Albastru  
Voltage 100-240  V
Altele Încărcator classic sau USB/sistem de blocare a pieptenilor  

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.