ROWENTA Aparat pentru conturarea bărbii Nomad TN3620F0

Aparat pentru conturarea bărbii Nomad TN3620F0
Aparat de tuns barba ideal pentru stilizarea bărbii

Cu lamele ascuțite cu înveliş din titan şi pieptenii de precizie, aparatul de tuns barba Nomad asigură stilizarea perfectă a părului facial pentru un look impecabil.

Referință : TN3620F0

APARAT DE TUNS: BARBĂ PERFECT STILIZATĂ ŞI CONTURATĂ CU PRECIZIE

Trimmerul Nomad este combinaţia ideală între precizie şi rezultate personalizate.

Datorită celor 2 piepteni şi lamei de precizie de 20 mm, barba este tunsă perfect, conturată şi mereu aranjată, chiar şi în zonele cel mai dificil de accesat.

Accesoriul pentru ras de 25 mm este perfect pentru retuşurile finale, asigurând un aspect impecabil în cele mai mici detalii.

Lamele ascuţite din oţel inoxidabil cu înveliş din titan garantează eficienţa de tăiere şi durabilitatea timp îndelungat.

Pentru un confort deosebit în utilizare, tehnogia Wet&Dry permite utilizarea sub duş în deplină siguranţă.

Aparatul de tuns este complet lavabil pentru întreţinere şi curăţare uşoară.

Stilizează-ţi barba fără griji datorită bateriei cu autonomie mare, de până la 3 ore.

Uşor de depozitat şi transportat în gentuţa compactă, Nomad este partenerul ideal pentru călătorii, iar barba ta va fi perfect aranjată oriunde şi oricând.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Oţel inoxidabil  
Înveliş lame Titan  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0,5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Barbă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Tip de pieptene pentru barbă Fix  
Lamă de precizie pentru barbă    
Dimensiunea lamei de precizie pentru barbă (mm) 20  mm
Aparat de ras cu mini-folie    
Dimensiunea aparatului de ras cu mini-folie 25  mm
Utilizare Fără fir  
Tip baterie AA 1,5 V  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Complet lavabil  
Depozitare Sac  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Negru/argintiu  
Voltage 1 x 1,5  V
Altele Ulei şi periuţă  
Funcţie Wet & Dry    

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.